Kendte1. februar 2023

Se de sexede billeder: Gisele Bündchen smider bh'en og lufter brysterne

Supermodellen får i den grad foldet sig ud i kølvandet på skilsmissen med NFL-stjernen Tom Brady
Brasilianske Gisele Bundchen har travlt med modelkarrieren igen.
Brasilianske Gisele Bundchen har travlt med modelkarrieren igen.
 Foto: Scanpix Denmark

Verdens bedste betalte supermodel gennem 14 år er i den grad tilbage!

Det må man bare sige.

Gisele Bündchen har nemlig haft travlt siden sin skilsmisse fra NFL-stjernen Tom Brady.

Den 42-årige skønhed lagde i sin tid karrieren på hylden for at fokusere på familielivet, men nu hvor hun er single for første gang i 16 år, så giver hun den atter engang fuld skrue foran kameraet.

Hun har allerede medvirket i en kampagne for Louis Vuitton og kunstneren Yayoi Kusama samt i et sexet photoshoot i Miami, men nu tager Gisele Bündchen til et endnu højere og mere vovet niveau.

Gisele Bündchen luftede brysterne på sit seneste photoshoot.
Gisele Bündchen luftede brysterne på sit seneste photoshoot.
 Foto: Ritzau Scanpix

I sit seneste shoot iførte hun sig nemlig en g-streng og smed bh'en for at blive fotograferet i et fuldstændig gennemsigtigt outfit med frit udsyn til alle godterne.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie fandt photoshootet sted i sidste ugen på stranden i Miami. Her var den brasilianske supermodel i sit es, da hun vred sig foran kameraet for at få de bedste billeder i hus.

Gisele Bündchen stoppede med at være catwalk-model i 2015 for at tilbringe mere tid med Tom Brady og deres to fælles børn samt NFL-stjernens søn fra et tidligere forhold.

Supermodellen var på daværende tidspunkt ellers den bedst betalte model i verden. En titel, hun formåede at holde fast i 14 år i træk.

Det var sidste år meningen, at Tom Brady skulle gå på pension, men han valgte alligevel at fortsætte med at spille i NFL, hvilket - ifølge rygterne - fik bægeret til at flyde over for Gisele Bündchen.

Det daværende par havde nemlig angiveligt en aftale om, at det nu var hendes tur til at fokusere på karrieren, mens han holdt styr på hjemmet.

De blev skilt i oktober 2022 efter 16 år som par, hvoraf de 13 år var som mand og kone - og siden da har Gisele altså haft travlt med at arbejde igen.

Sponsoreret indhold