Kendte23. april 2024

Se de nuttede billeder: Jasmin Lind og Mika Schultz viser datteren frem

Der er stor babylykke at spore hos det danske kendispar, Jasmin Lind og Mika Schultz, der nu kan kalde sig nybagte forældre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da SE og HØR mødte parret til Reality Awards, satte de ord på familieforøgelsen.
 Kasper Wenstrup

LÆS OGSÅ: Følgere i panik: Gravide Jasmin Lind forklarer fravær

Babylykken er ikke til at tage fejl af hos det unge influencer-par Jasmin Lind og Mika Schultz.

Natten til søndag blev parret nemlig forældre til en lille pige, og nu har de delt nye billeder af deres lille vidunder.

Det gør de på deres Instagram-profiler.

– Min mest dyrbare skat, glæder mig så utroligt meget til at være din mor resten af mit liv. Tak Gud, for vores skønne Elina, skriver Jasmin Lind til en række videoer og billeder.

Den nybagte far, Mika Schultz, svømmer ligeledes i kærlighed i disse dage, og også han har delt bedårende billeder af datteren.

– Jeg er den LYKKELIGSTE far på jorden! Elina er den største velsignelse, hun er dejlig, sød og simpelthen det smukkeste jeg har set. De sidste 3 døgn har været de vildeste, og selv om vi mangler noget søvn, er vi helt oppe og køre, skriver han.

Måtte vente længe

Elina kom til verden den 21. april klokken 03.49, men ventetiden op til den store dag viste sig at være lang. Rigtig lang endda.

Jasmin Lind gik nemlig to uger over tid, og efter en mislykket hindeløsningstid hos en jordemoder torsdag, blev hun sat i gang på hospitalet lørdag.

Youtube-parret blev gift tilbage i 2019, og udover deres lille nyfødte datter har de hunden Baloo sammen.

Sponsoreret indhold