Kendte2. juni 2019

Se de intime billeder: Cecilie Haugaard og Christophers kærlighedsfest

I de smukkeste omgivelser på Helenekilde Badehotel fik Cecilie Haugaard og Christopher lørdag hinanden. Her kan du se de intime billeder fra parrets kærlighedsfest

På årets første sommerdag sagde Cecilie Haugaard, 28, og Christopher, 27, et stort ”JA” til hinanden, da de blev gift i romantiske omgivelser i Nordsjælland.

Med udsigt over Kattegat forseglede modellen og musikeren deres kærlighed, før festen fortsatte på det eksklusive og smukke Helenkilde Badehotel ved Tisvildeleje.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-01_kl._15.33.05.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Et smukt brudepar på vej til deres kærlighedsfest. Foto: Thomas Laursen

Undervejs – og efterfølgende – har flere af parrets venner traditionen tro delt billeder fra det, der formentlig bliver ét af årets største kærlighedsfester herhjemme.

Blandt gæsterne var musikeren Mads Langer, der dog for en stund måtte forlade festlighederne.

Han skulle nemlig give koncert i Silkeborg til det årlige Hede Rytmer-arrangement i byen.

Da SE og HØR mødte den travle musiker lørdag eftermiddag afslørede han, at han ville tage en helikopter for at nå til Silkeborg i tide:

- Jeg skal faktisk hen til en helikopter nu for at flyve til Silkeborg for at spille en koncert. Og så flyver jeg tilbage igen. Jeg regner med, at jeg kan vinke til gæsterne, når jeg flyver forbi, lød det glad fra den travle musiker, der havde sin egen forlovede under armen til bryllupsfest.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-01_kl._15.10.54.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Mads Langer og hans forlovede, Julie Lillelund, før Mads tog helikopteren til Silkeborg. Foto: Thomas Laursen

Under koncerten i Silkeborg sørgede han dog for at sende en gedigen hilsen til brudeparret – med hjælp fra de mange koncertgæster.

Også Brandon Beal var på gæstelisten, og han delte også billeder fra parrets store dag.

MØDTE HINANDEN PÅ FESTIVAL

Brudeparret har tidligere fortalt om den famøse første gang, hvor de mødte hinanden under SPOT Festivalen i Aarhus i foråret 2014:

Christopher fortalte dengang til Eurowoman:

- Det var min manager Thomas, der introducerede mig til Cille, og jeg vidste godt, hvem hun var, for jeg havde stalket hende lidt på Instagram. Cille havde på et tidspunkt set mig i noget live-tv, hvor det var poppet op, hvilke profiler jeg senest havde tjekket ud, og hvor hun var en af dem.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/christopher_og_cecilie_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Cecilie og Christopher forsegler i dag deres kærlighed. Foto: Kaspar Wenstrup

- Jeg prøvede først at forklare mig ud af situationen ved at sige, at der var en anden, der havde holdt min telefon for mig, men den hoppede du ikke rigtig på, fortalte Christopher i 2016 til Eurowoman.

Cille svarede i samme interview:

- Jeg kendte ham slet ikke, men da vi mødtes, glemte vi bare tid og sted. Der var en vild kemi mellem os fra første sekund.

Parret blev dog ikke kærester lige med det samme – Cecilie var nemlig vild med en anden fyr på det tidspunkt.

- Der skete det, at jeg skrev til Cecilie: "Tak for i går. Skal vi ses igen?" Og så svarede hun: "Chris, du virker skidesød, men jeg er vild med en anden." Men jeg kunne jo godt mærke, at der havde været noget kemi den aften, så i stedet for bare at smække døren i holdt jeg den på klem og skrev: "Okay, he's a lucky guy."

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180705dm_roskilde_festival_2018_115_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det forelskede par blev gift på årets første sommerdag. Foto: Aller Media

Christopher og Cille fortsatte med at skrive med hinanden – de mødtes også enkelte gange over sommeren – og så ”var der jo Tisvilde”, hvor parret tilbragte en hel dag sammen, som Cecilie selv fortalte i interviewet:

- Det var der, Chris sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?" Og jeg sagde: "Jo, det kan vi godt." Det var 3. august. Piger har noget med, at man skal have en kærestedag.

Samme sted hvor de fik kærestetitel på, var også stedet, der dannede rammen om frieriet.

3. september 2018 delte Cille et foto fra Tisvilde, hvor hun forelsket sad i skødet på Christopher. Til billedet afslørede modellen, at han havde været på knæ.

- Sidste aften var den bedste i mit! Det største JA jeg nogensinde har givet, skrev en forelsket Cille på Instagram.

I dag venter der hende endnu en uforglemmelig dag og aften, når hun og Christopher forsegler kærligheden ved deres længe ventede bryllup.

Sponsoreret indhold