Kendte15. august 2019

Se de første billeder fra live-action-versionen af "Lady & Vagabonden"

Den klassiske tegnefilm "Lady & Vagabonden" får en remake med rigtige hunde. Se de første billeder fra Disney-filmen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lmphotos066266.jpg
 Foto: MEGA

Da der kun er én kødbolle tilbage, skubber Vagabonden den nænsomt hen til sin date, Lady, til tonerne af "Bella Notte".

Det er en ikonisk scene fra den klassiske tegnefilm om de to hundes møde og forelskelse, og nu kan du snart opleve den med rigtige hunde.

I forbindelse med lanceringen af sin streamingtjeneste, Disney+, er Disney nemlig i gang med at lave nye versioner af en masse populære film, og "Lady & vagabonden" er en af de klassikere, der får en live-action-remake - det vil sige, at tegnefilmshundene bliver spillet af rigtige hunde, som får menneskestemmer indtalt af skuespillere.

Her kan du se de første billeder fra live-action-versionen af "Lady & Vagabonden":

null

Filmens to hovedroller, Lady og Vagabonden, får stemmer af stjernerne Tessa Thompson (kendt fra blandt andet "Veronica Mars" og "Westworld") og Justin Theroux ("The Leftovers" og "Parks and Recreation").

Hundene, der er castet til filmen, havde før filmen ingen faste ejere, men har efter optagelserne alle fået nye hjem, skriver Disney-fanklubben D23. Det er altså, ligesom i filmen, endt lykkeligt for alle hundene.

null

Sponsoreret indhold