Se billedet: Robert Hansen i vildt vægttab

Det sidste halve år har mildest talt været turbulent for Robert Hansen, som stadig bor på et misbrugscenter.

Her har skuespilleren været - med enkelte weekend-besøg hjemme på Frederiksberg - i snart tre måneder.

Teeange-fænomenet tog beslutningen om at søge hjælp til sit misbrug i kølvandet på det voldsomme brud med ekskæresten Nynne Larsen, hvor hun anklagede - med adskillige beviser - Robert for vold.

Der kom aldrig en politisag ud af de anklager, og nu ser det ud til, at "Anja og Viktor"-stjernen har fået sit liv på ret køl igen. Især opholdet på misbrugscenteret i Middelfart har hjulpet ham.

- Det går forrygende her, og jeg glæder mig til at have gennemført mit forløb på de tre måneder den 17. december, siger Robert til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Skuespilleren har været glad for at komme i behandling, men han glæder sig også til at kunne hjem til Frederiksberg på fuld tid (Foto: Søren Jul Lamberth)

Det er dog ikke kun sit misbrug, Robert er kommet til livs på misbrugscenteret. Også en række andre dårlige vaner har fået bugt med.

Og det kan ses på vægten. Skuespiller afslører, at han har tabt hele 12 kilo, siden han ankom.

Vægttabet viser han stolt frem, og Robert har også ivrigt delt billeder og videoer fra misbrugscenteret, hvor man kan se, at han spiser sundere og får trænet og især cyklet en hel del.

Se billedet her:

Robert Hansen er blevet 12 kilo lettere i løbet af sit ophold på misbrugscenteret i Middelfart (Foto: Privat)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close