Se billedet: Lene Beier har fået vild tatovering

Selv om Lene Beier er pæn og præsentabel, når hun brillierer i "Landmand søger kærlighed", så har den dygtige vært også en mere hård side.

Den 42-årige skærmtrold har nemlig en stor kærlighed til tatoveringer, som hun efterhånden har et par stykker af.

På fredag har Lene Beier fødselsdag, og TV 2-stjernen tog hul på fejringen ved at give sig selv en tidlig fødselsdagsgave.

- Jeg har egentlig først fødselsdag på fredag, men jeg har i lang tid haft lyst til at få en ny tatovering, skriver hitværten på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lene Beier og hendes ternede skjorter tager endnu en sæson af \

Lene Beier er en af Danmarks mest populære tv-værter (Foto: Peter Grosen)

Lene tog derfor sagen i egen hånd og hastede ned til sin tatovør for at få nogen fødselsdagsblæk ind under huden.

- Derfor har jeg givet mig selv denne gople-hybrid i fødselsdagsgave. Der er ingen dybere mening med selve motivet, udover gode minder fra min barndom på en sejlbåd, fortæller Lene og fortsætter:

- Hvorfor giver jeg så mig selv en gave, som muligvis bliver grimmere med alderen? Det gør jeg fordi alder er et privilegium, som ikke er alle forundt - og det vil jeg gerne minde mig selv om hver eneste dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lene Beier har i forvejen en slange tatoveret på sin overarm. Den fik hun efter at blive bidt af en slange i Australien.

- Jeg fik den lavet, da vi kom tilbage til Sydney. Jeg tænkte, at jeg skulle have et minde med hjem om slangen, og jeg synes, at det er en rigtig fed tatovering, sagde hun dengang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close