Se billedet: Komikeren Geo er blevet far til fire

Det er ganske glædelige nyheder, som den 46-årige komiker Geo tirsdag aften kunne dele med sine mere end 31.000 følgere på Instagram.

Han er nemlig blevet far til fire, skriver han i sit nyeste opslag på det sociale medie.

- Engang drømte jeg om at blive optaget i The Mile Hight Club. Senere frygtede jeg at ende i klub 27, og så endte jeg i stedet med Klub 4. Ja, jeg er nu far til fire, skriver han billedet, hvor han står med den lille ny i sine arme.

- I går fødte min søde, smukke kone, Lægen Fra Århus vores (seneste) lille datter, Vega, skriver han videre og afslører, at det altså er en lille datter, der mandag kom til verden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Komikeren blev far for første gang tilbage i 2008, da han fik datteren Effie sammen med sin daværende kone. Mens Mattis kom til i 2019 og Saga My kom til verden i 2020.

Kunne selv

Parret fik både Mattis og Saga My ved hjælp af fertilitetsbehandling, efter komikerens sædkvalitet blev kraftigt ramt af den kemoterapi han undergik, da han kæmpede mod testikelkræft, som han fik konstateret i en alder af blot 36 år.

- MEN GUESS WHAT. Mine mange timers slid på tennisbanen har båret frugt. Jeg har nemlig ikke bare forbedret min serv og topsingsbaghånd (enkelt) – tennis har også gjort mig fertil igen, skriver han og afslører, at den lille ny tilføjelse til familien altså er sket helt af sig selv uden hjælp af laboratorie.

Artiklen fortsætter under billedet

2021 kunne vist næppe komme til en ende på en meget bedre vis, end det gør for den garvede komiker. Foto: Thomas Laursen

Det eneste familien mangler nu er et større hus og en bus, så de kan komme rundt i samlet flok, slutter han det søde opslag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close