Se billedet: "Herrens veje"-stjerne er blevet far

Simon Sears er blevet far for anden gang.

Simon Sears er blevet far for anden gang.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

En lykkelig Simon Sears, 35, er blevet far for anden gang.

Den populære skuespiller, der spiller præstesønnen Christian i DR-serien ”Herrens veje”, fortæller jublende på sin instagram-profil, at fødslen gik godt, og at den lille ny - en lille dreng - så dagens lys mandag.

- Alle har det godt, skriver Simon Sears, der i samme ombæring roser sin islandske kæreste, men dog ikke afslører, hvad den lille dreng skal hedde.

Skuespilleren har i forvejen sønnen Skúli Leví på tre år med sin islandske kæreste Ingibjörg.

Oprindelig er han uddannet danser, men Simon Sears er i dag uddannet fra Statens Teaterskole og spillede blandt andet med i DR1's TV-drama "Herrens veje".

Simon kunne mærke, at det ikke føltes rigtigt at få pulsen op til en koreografi.

– Jeg har aldrig vidst, at jeg skulle være skuespiller. Jeg var professionel danser tidligere, hvor jeg dansede funk og hiphop. Jeg dansede faktisk alt bortset fra ballet, men jeg kunne mærke, at det ikke var det rigtige. Det var ikke det udtryk, jeg søgte. Men at blive skuespiller har altid været utopisk for mig, har Simon Sears tidligere afsløret over for SE og HØR.

– Det ændrede sig, da jeg lavede en video med en kammerat – det tændte noget inden i mig. Og så begyndte jeg at opsøge det. Jeg var vel 22 år, og Statens Teaterskole var jo ikke noget, en dreng fra Solrød turde drømme om. Men så lykkedes det fandeme i første hug, og så gik det slag i slag, fortalte Simon Sears, der altså nu også kan kalde sig lykkelig far til to.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close