Kendte22. december 2020

Se billedet: ”Gift ved første blik”-par køber hus

Kathrine og Michael fra ”Gift ved første blik” har taget et stort skridt og har købt et 152 kvadratmeter stort hus i Odder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_og_katrine_0.jpg
 (Foto: DR)

De havde aldrig mødt hinanden – og vidste end ikke, hvad hinanden hed.

Alligevel valgte Kathrine og Michael tilbage i 2018 at sige ja til at blive gift ved første blik.

Og siden har kærligheden i sandhed spiret hos det unge par.

Nu kan de så føje endnu en fortælling til deres kærlighedshistorie – parret afslører således, at de har købt et 152 kvadratmeter stort hus i Odder.

Det afslører parret på Instagram, hvor de har delt et billede af deres nye hus.

- Nærmest lige siden vi blev gift, har vi drømt om at flytte i noget mere permanent. Vi kiggede første gang på at købe hus i august 2018, hvor vi lige var blevet gift i maj. Det blev dengang ikke til noget, men vi har kigget on and off siden da, og nu er det endelig sket, skriver parret, inden de afslører lidt detaljer om deres nye, fælles hjem:

- Huset er 152 kvm og ligger i Odder. Vi overtager 1. april næste år, og her regner vi med, at vores familieliv for alvor skal udfolde sig.

Kathrine og Michael har dog ikke afsløret, om Michaels famøse gamerstol bliver en fast del af inventaret i den nye bolig.

Parret har i deres boligjagt også medvirket i TV 2-programmet ”Beliggende Beliggenhed Beliggenhed”. Her ledte de efter ejerbolig i blandt andet Aarhus N og Viby J.

Parret fandt dog ikke en ejerbolig, men det endte med, at de lejede sig ind i en lejlighed i Viby J.

Sponsoreret indhold