Kendte16. november 2023

Se billedet: Forelsket Nicklas Bendtner kysser (og rager) løs på Sus Wilkins

Den tidligere fodboldflab ser ud til at være rigtig begejstret for sin nyeste erobring
Nicklas Bendtner og Sus Wilkins virker ikke til at kunne holde fingrene fra hinanden.
Nicklas Bendtner og Sus Wilkins virker ikke til at kunne holde fingrene fra hinanden.
 Foto: Dan Mariegaard/Mikael Rieck

Det kan godt være, de ikke var synderligt vilde med at bekræfte kærligheden, da SE og HØR kunne afsløre dem på en romantisk getaway for en måneds tid siden.

Men siden da har det bestemt ikke skortet på kærlighedserklæringer mellem Nicklas Bendtner og Sus Wilkins.

Den 35-årige fodboldflab og den 34-årige model har i hvert fald ikke kun bekræftet forholdet, men har også efterfølgende i tide og utide delt stories på Instagram af deres stunder sammen.

Og nu tager den forelskede Nicklas Bendtner den et nøk opad.

Natten til torsdag har han nemlig delt et kyssebillede af sig selv og Sus Wilkins, hvor han har godt fat i modellens ene balle.

Den tidligere landsholdspiller har desuden krydret billedet med et rødt hjerte, og dermed må man altså formode, at romancen kører i bedste velgående mellem de to kendisser.

Det var i begyndelsen af oktober, at SE og HØR kunne dele de afslørende billeder af Nicklas Bendtner og Sus Wilkins på vej hjem fra en romantisk ferie i Rom.

Inden da var de to dog blevet spottet flere gange i det københavnske bybillede, hvor de havde svært ved at holde fingre og læber fra hinanden.

Sus Wilkins var indtil august gift med sangerinden Freja Kirk, mens Nicklas Bendtner indtil for nylig dannede par med den svenske model Clara Wahlqvist.

Læs mere om bruddet her.

Sponsoreret indhold