Se billedet: Dorthe Gerlach har født

Dorthe Gerlach.

Dorthe Gerlach.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Hush-sangerinden Dorthe Gerlach og gemalen Michael blev søndag forældre for første gang. 

Det afslører hun på sin Instagram-profil.

- Så skete det virkelig. Vores lille, elskede ønskebarn er her. Han landede tidligt søndag morgen under fuldmånen og han er simpelthen det mest ubegribelige mirakel, skriver Dorthe til et billede, hvor hun holder sin nyfødte søn.

Samtidig fortæller hun, at hun siden fødslen har været fyldt med følelser, der har gjort det svært ikke at bryde ud i gråd i tide og utide. 

- Siden fødslen har jeg været fuldstændigt overvældet og overtræt. Som en Commodore 64 der bliver bedt om at beregne en rumrejse. Jeg har ikke talt med verden, for jeg kunne ikke tage telefonen eller sige godmorgen til postbuddet uden at bryde i gråd.

Artiklen fortsætter efter billedet

Her, fem dage efter fødslen, er hun dog så småt ved at have vænnet sig til livet som mor.

- Men nu er vi så småt ved at lande, alle tre i vores lille, nye familie og hvem ved... måske går vi en tur udenfor i dag, skriver Dorthe til sit billede.

Har man fulgt lidt med på Instagram, ved man, at Dorthe Gerlach gik en del over termin, inden hendes lille mirakel kom til verden.

Hun havde nemlig termin i slutningen af januar, men måtte altså vente helt til den 9. februar med at få den lille ny til verden. 

Både i popduoen Hush og privat danner Dorthe Gerlach par med Michael Hartmann.

Parret flyttede sidste år til Helsingør, hvor de nu også har stiftet familie. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close