Kendte2. december 2020

Se billedet: Bagedyst-Mads forsøgte at få en rolle i "Klovn"

Mads Eg Andersen, der lørdag vandt den niende sæson af "Den store bagedyst", forsøgte at score en hovedrolle i "Klovn - the movie"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele Danmark har lært 24-årige Mads Eg Andersen at kende i "Den store bagedyst", hvor han lørdag kunne løfte trofæet og kalde sig Danmarks bedste amatørbager.

Men det er bestemt ikke første gang, den unge molekylærbiologi-studerende fra Aarhus har forsøgt at tiltuske sig noget skærmtid.

Casper Christensen viser et foto frem på sin Instagram af en purung Mads, der er til casting på "Klovn - the movie", som er fra 2010.

Artiklen fortsætter under billedet

Her står en 13-årig "Bagedyst"-Mads mellem en storsmilende Frank Hvam og Casper Christensen.

- Hvis Mads havde fået rollen som Bo i "Klovn - the movie", ville han nok have brugt mere Unterberg i sin vinderkage!, skriver Casper Christensen til billedet, som han har fået tilsendt af Mads.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201105_wen_-_mads_eg_andersen_108.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sådan ser Mads Eg Andersen ud nu. Foto: Kaspar Wenstrup

"Klovn"-skaberen henviser naturligvis til den bitre drik, der spiller en central rolle i den første "Klovn"-film.

Til SE og HØR fortæller Mads, at det da også mere var drømmen om at møde sine idoler og ikke en filmkarriere, der lokkede ham til casting:

- Jeg har altid været kæmpe "Klovn"-fan, og så er det, at Casper Christensen skriver til mig på min Instagram i går. Han havde fulgt med i "Bagedysten", og han synes, jeg var virkelig god, og det var fortjent. Og så var jo nødt til lige at skrive til ham, at jeg er kæmpe "Klovn"-fan, og jeg havde været til casting, da jeg var lille. Så spurgte han, om han måtte lægge billedet ud på sin Instagram, fortæller Mads.

- Det er ikke fordi, jeg nogensinde har ville være skuespiller, slår "Bagedyst"-vinderen fast.

Rollen som den småkiksede Bo endte som bekendt med at gå til Marcuz Jess Petersen, der var 11 år, da han spillede med i filmen.

Sponsoreret indhold