Se billederne: 103-årige Lise Nørgaard i byen

Nørgaard ankom med stil

Nørgaard ankom med stil

Foto: Mikael Rieck

Lise Nørgaard, der fylder 104 år i næste måned, vil stadig ud og more sig og have et godt grin. 

Forfatteren bag alletiders største danske tv-serie “Matador” var søndag til premieren på Cirkusrevyen, hvor Ulf Pilgaard har sin allersidste sæson. 

Fra publikumsrækkerne kunne Lise Nørgaard opleve en storslået festforestilling med Ulf i rollen dronning Margrethe. 

Artiklen fortsætter under billederne: 

I næste måned er der nok flag i tarteletterne på Else Mariehjemmet, for da fylder Lise Nørgaard flotte 104 år. (Foto: Mikael Rieck)

Lise Nørgaard forlod Cikusrevyen efter forestillingen i den røde vogn (Foto: Mikael Rieck)

Den 103-årige forfatter havde styr på både håndtaske og mundbind (Foto: Mikael Rieck)

Lise Nørgaard flyttede for et par måneder siden på plejehjemmet Else Mariehjemmet ved Øresundskysten i Humlebæk, men søndag havde hun altså taget turen til Bakken i Klampenborg. 

Glædede sig til vaccinen - af en særlig grund

Den evigt friske forfatter, der var i selskab med barnebarnet Camilla Hjælmhof, fik sine vaccinestik for måneder tilbage som en af de allerførste - netop på grund af sin flotte, høje alder. 

Men selvom en tur på Bakken uden tvivl er et dejligt afbræk for den ikoniske forfatter, så var der alligevel noget andet, som hun særligt glædede sig til, skulle ske, når hun havde fået vaccinationerne. 

- At bladene ikke hele tiden ringer for at spørge, hvornår jeg skal vaccineres. Jeg lå faktisk og sov, sagde hun i januar til SE og HØR.

Lige så snart revyen var slut søndag aften blev Lise Nørgaard og barnebarnet hentet af en åben vogn foran Cirkusrevyens grønne telt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close