Kendte24. januar 2023

Se billederne: Travis Barker får vild Kourtney Kardashian-tatovering

Det er ikke første gang, den 47-årige Bllink-182-trommeslager Travis Barker pryder kroppen med blæk dedikeret til sin Kardashian-hustru
Kourtney Kardashian og Travis Barker blev gift sidste forår.
Kourtney Kardashian og Travis Barker blev gift sidste forår.
 Foto: MEGA

Der er vist ingen tvivl om, at Travis Barker udelukkende har øje for sin 43-årige hustru Kourtney Kardashian.

De to er nemlig ikke ligefrem tilbageholdende med offentligt at dele ud af deres kærlighed på hverken de sociale medier eller på diverse røde løbere – men de tager således også andre metoder i brug.

Eksempelvis ved at føje flere blækmotiver til samlingen.

Dog er det ikke et portræt af den ældste Kardashian-søster, der pryder rockmusikerens krop. I stedet er det Kourtney Kardashians øjne, der optager en plads på hr. Barkers i forvejen ret så tatoverede lår, afslører et opslag på Instagram.

Opslaget på det sociale medie har naturligvis fået folk til tasterne for at dele deres uforbeholdne mening om Travis’ nye omgang blæk.

Men mens nogle skriver, at de ganske enkelt bare “ikke forstår deres forhold”, så er andre vilde med parrets – og deres kærlighed til hinanden.

Og så er der desuden de brugere, der har bemærket noget helt særligt omkring selve motivet. Flere mener nemlig, at øjnene til forveksling ligner en helt anden kendis’:

– Er det Michael Jackson eller Kourtney?, spørger en af Travis Barkers knap ottemillioner Instagram-følgere.

– Det ligner Michael Jacksons øjne fra “Dangerous”-coveret skriver en anden, mens en tredje giver vedkommende ret.

Kærlighed og blæk

Allerede inden Kourtney Kardashian og Travis Barker officielt blev smedet sammen – intet mindre end tre gange – var der ingen tvivl om parrets ubetingede kærlighed til hinanden.

For mens forholdet mellem de to stadig var spritnyt erklærede den garvede trommeslager således sin kærlighed til Kardashian-hustruen ved at få tatoveret hendes navn på brystet.

Travis Barkers tatovering med hustru Kourtney Kardashians navn.
Travis Barkers tatovering med hustru Kourtney Kardashians navn.
 Foto: MEGA

Sponsoreret indhold