Kendte8. marts 2023

Se billederne: Steve-O spottet UDEN Bam Margera

De to Jackass-stjerner skulle have været på turné sammen, men Steve-O har efterladt sin skandaleramte kammerat
Steve-O er taget til Australien uden Bam Margera.
Steve-O er taget til Australien uden Bam Margera.
 Foto: Ritzau Scanpix

Jackass-stjernen Steve-O er i fuld gang med sin turné, The Bucket List Tour.

I hans show kan man se den 48-årige vovehals udføre "farlige og latterlige" stunts, og hans gode kammerat og Jackass-medstjerne Bam Margera har hidtil været med på slæb.

Det er han dog ikke længere.

Efter ni shows i USA, har Steve-O nemlig indledt sin Australien-del af turnéen, og her blev han forleden spottet mutters alene.

Bam Margera var således ikke til stede.

Det skriver Daily Mail.

Steve-O's turné i Australien kommer i kølvandet på, at han i februar skrev et opsigtsvækkende og hjerteskærende opslag på Instagram.

I opslaget, som siden er slettet, tryglede Steve-O sin Jackass-kammerat om at stoppe sit misbrug af stoffer og alkohol, inden det bliver for sent.

- Du er i gang med at dø, min bror, og det er forfærdeligt, at jeg ikke kan gøre noget for at redde dig, skrev han blandt andet.

Steve-O skrev samtidig, at Bam Margera havde formået at være ædru under deres første ni shows sammen, men at han faldt af vandvognen efter deres niende show.

Til showet havde Bam Margera ellers sin lille femårige søn med på scenen, som han ikke ser særlig ofte på grund af sit misbrug.

- Du siger, at du vil have et forhold til din søn, men dine handlinger gør, at det modsatte kommer til at ske. Jeg tog dig med på tour for at vise dig, at det er muligt at komme i bedring, skrev Steve-O i sit slettede opslag.

Og det tyder altså på, at Bam Margera ikke har fået det bedre den seneste måned.

I hvert fald er han altså IKKE med Steve-O i Australien, hvor sidstnævnte trods alt ser glad og tilfreds ud, selvom hans kammerat er blevet efterladt derhjemme.

Han blev i hvert fald spottet, mens han smilede løs og var i fuld gang med at snakke med masse kvindelige fans.

Sponsoreret indhold