Kendte27. november 2020

Se billederne: Silas Holsts villa er til salg

"Vild med dans"-stjernen vil gerne af med familiehjemmet i Husum i København
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Måske viser anden gang sig at være lykkens gang for den folkekære danser og skuespiller Silas Holst. Han har nemlig netop sat familiehjemmet i Husum i København til salg igen efter en kort pause fra boligmarkedet.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Villaen - som han bor i og ejer sammen med sin eksmand Johannes Nymark og moderen til deres børn Louise Mahnkopf - har med returen til markedet også fået sig en ny pris:

Denne gang er det 186 kvadratmeter store murstenshus med seks værelser til salg for 5.750.000 kroner; et nedslag på 45.000 kroner fra sidste udbudspris.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/image001_7.jpg
  Foto: Home Brønshøj

Foto: Home Brønshøj

Trekløveret købte i sin tid 30’er villaen i den københavnske bydel af Holsts kollega og Vild med Dans-dommeren Britt Bendix tilbage i 2014 for lige præcis tre millioner kroner.

Og dermed er det altså måske snart farvel til seks år i nabolaget, der af mæglerbutikken Home Brønshøj, der står for salget, beskrives som et rigtigt familiekvarter.

KØBENHAVNS BILLIGSTE BOLIGOMRÅDE

Den nye udbudspris på danse-stjernes villa betyder, at du skal slippe lige knap 31.000 kroner for hver kvadratmeter - hvilket ifølge tal fra Boliga.dk er en del under gennemsnittet for villaerne udbudt til salg i Københavns Kommune.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas_4.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Silas Holst vil sælge sin bolig. Foto: Gregers Overvad

Lige nu skal køberne nemlig forberede sig på i gennemsnit at give over 51.600 kroner for en villakvadratmeter i hovedstadskommunen. Det er næsten 7,75 millioner kroner for et familiehus på 150 kvadratmeter.

Men postnummeret Brønshøj, hvor multikunstnerens adresse ligger, er også Københavns billigste boligområde: Her ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på udbudte villaer i øjeblikket på omkring 44.000 kroner - hvilket er omkring 6,6 millioner kroner for en 150 kvadratmeter stor villa.

Det betyder også, at de fremtidige købere af Silas Holst hus kan glæde sig over at spare en del på kvadratmeterprisen i et allerede “billigt” boligområde i hovedstaden.

Se boligen lige her.

Sponsoreret indhold