Kendte3. februar 2022

Se billederne: Sean Penn er ikke til at kende i ny miniserie

Kostumearbejdet på miniserien ”Gaslit” er imponerende. Den 61-årige Hollywoodstjerne Sean Penn er slet ikke til at kende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/seanpenn1.jpg
 Foto: MEGA, Starz

Til april kan streamingfans glæde sig til at se en serie om Watergate-skandalen – og det bliver med aboslut store navne i hovedrollerne.

Sean Penn spiller eksempelvis justitsminister John N. Mitchell, som var præsident Nixons nærmeste ven og allierede. Og det lader til at der er blevet lavet en del arbejde i sminken før optagelser.

På de første levende billeder af tv-serien er stjernen i al fald særdeles svær at genkende.

Se traileren til den hæsblæsende serie her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sean Penn har tilsyneladende skiftet sine relativt fyldige lokker ud med et skaldet hoved, fyldige øjenbryn og en væsentlig mere iøjnefaldende dobbelthage, end vi er vant til at se ham med.

https://imgix.seoghoer.dk/fkquth6vgai5xsn.jpg
 Foto: Starz

Sean Penn i rollen som Nixons gode ven og allierede (Foto: Starz)

https://imgix.seoghoer.dk/fkoqx3nuuae-i5p.jpg
 Foto: Starz

I "Gaslit", som først får premiere den 24. april, ses også Julia Roberts på rollelisten (Foto: Starz)

Dramatiske makeovers er dog ikke helt uvant for den 61-årige Penn, som har haft bærende roller i både ”Milk” og ”Mystic River”.

Serien med titlen ”Gaslit” er baseret på Slate-podcasten ”Slow Burn” om Watergate-skandalen, der i 70’erne fældede Richard Nixon, der trådte tilbage den 9. august 1974.

Overfor Sean Penn ses Julia Roberts i rollen som den åbenmundede berømthed, whistlebloweren Martha Mitchell, der samtidig danner par med Penns karakter.

Sponsoreret indhold