Kendte19. august 2022

Se billederne: René Dif og Lene Nystrøm snaver på Wonderfestiwall

Både drikkevand og mundvand blev delt på den store scene Ankemyr i Allinge, da Aqua var på hjemmebane igen

Aqua på Wonderfestiwall 2022

"Hi Barbie”, “Hi Ken”, “You wanna go to Bornholm?", “Sure, Ken”.

Sådan lød det torsdag aften under Wonderfestiwall 2022.

Hele sommeren har bandet nemlig spillet koncerter verden over, men nu er Aqua tilbage på dansk jord.

Og det virkede til, at hjemkomsten havde en god effekt på særligt René Dif, der i den grad “Dif-tertainede” sig gennem koncerten.

– Er I klar til Aquar, sagde han så det rimede. Lidt søgt mente andre af bandets medlemmer, men ikke desto mindre fløj Wonderfestiwalls gæster med på rusen over, at Aqua var tilbage i Danmark.

– Tænk at være tilbage i Danmark og stå på kærlighedsøen over alle kærlighedsøer, sagde Dif til publikum, der svarede igen med et hvin.

Og kærligheden kunne man også føle på scenen. For som altid stod Lene Nystrøm og René Dif forrest, mens de leverede hits som “Roses Are Red” og “My Oh My”.

Koncerten udviklede sig til at blive en våd en af slagsen. Der blev nemlig både kastet vand fra vandflasker udover scenekanten, og Dif gik til angreb mod Nystrøms læber.

Føler sig hjemme

En ting er, at Aqua er på hjemmebane i Danmark, en anden ting er hjemmebanen Bornholm, hvor Lene Nystrøm og Søren Rasted har et sommerhus.

– Jeg føler jo lidt, jeg er i Norge, når jeg er på klippeøen, fortalte Lene Nystrøm fra scenen.

Og man må i den grad sige, at Lene Nystrøm følte sig hjemme. På et tidspunkt måtte nordmanden smide de limegrønne sko, og fortsætte koncerten i sine nylonstrømper.

Koncerten på Bornholm ser ud til at have været bandets sidste danske koncert i år.

Sponsoreret indhold