Kendte23. september 2022

Se billederne: Pernille Rosendahl deler rørende detaljer fra brylluppet

For få uger siden kunne sangerinden endelig sige “ja” til sin Kristian Jensen, da de to blev gift i Hellig Kors Kirke på Nørrebro
Pernille Rosendahl og Kristian Jensen
Pernille Rosendal og Kristian Jensen blev gift på Nørrebro i Hellig Kors Kirken fredag den 9. september.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Den 9. september bliver en dag den 50-årige sangerinde Pernille Rosendahl og hendes tidligere Venstre-mand, Kristian Jensen, 51, nok næppe glemmer.

Her kunne parret nemlig officielt forevige deres kærlighed til hinanden, da de sagde deres ja ved en ceremoni i Hellig Kors Kirke på Nørrebro.

Men trods der i kirken kun var en håndfuld af parrets nærmeste til stede, så blev der ikke slækket på festlighederne efterfølgende, og nu kan Rosendahl dele endnu flere intime detaljer fra den store dag.

– Den 9/9 sagde jeg ja til den mand, jeg elsker. På en lun sensommer fredag eftermiddag i Hellig Kors Kirken på Nørrebro, indleder hun opslaget og fortsætter:

– Vores præst, Andreas Christensen forestod en tankevækkende og sjov vielse, funderer i de begivenheder, der lå lige for dagen. Andreas taler uden manuskript, og derfor var det som at være en del af en performance.

Hun skriver videre, hvordan Erik Kolind akkompagnerede parret og de 20 gæster, og at der blandt andet blev sunget “Se nu stiger solen op”.

– Bagefter spiste vi bryllupskage fra Juno i kirkens tilstødende lokaler og gik derpå hjem til os selv.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sangerinden kan desuden dele en række intime billeder inde fra kirken, hvor parret blev velsignet, mens hun takker for de mange søde beskeder og tilkendegivelser, de to har fået siden nyheden om deres bryllup.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret fandt for alvor sammen i 2019, efter Kristian Jensen gik fra sin daværende kone, så de to kunne udforske den ellers forbudte romance, der var opstået mellem dem.

I sommer gik han ned på et knæ, da de to sad på en solrig strand i Grækenland.

Sponsoreret indhold