Se billederne: Lisas ægtemand i vanvittig forvandling

Lisa siger, at hun aldrig ville have giftet sig med ham i dag

Lisa siger, at hun aldrig ville have giftet sig med ham i dag

Foto: Barcroft TVLige som alle andre kvinder drømte britiske Lisa om at finde den helt store kærlighed. Finde en fyr, som respekterede og elskede hende, og som hun ville gifte sig med og tilbringe resten af livet med.

Hun var tilmed lige kommet ud af et dårligt forhold og følte derfor, at hun havde endnu mere brug for at finde en respektabel og fornuftig fyr, der ville give hende tryghed og behandle hende godt.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Ødelægger sit ansigt med tatoveringer

I 2001 mødte den dengang 29-årige Lisa så sin store kærlighed i form af den 16 år ældre Keith. Det var kærlighed ved første blik, da parret helt tilfældigt mødte hinanden under en frokostpause i London. Kærligheden og tiltrækningen mellem de to var så stor, at de blev gift og fik deres første barn året efter.Keith og Lisa, da de blev gift i 2002 (Foto: Barcroft TV)


Men i dag - her 14 år senere - kan 43-årige Lisa knap nok kende sin mand. Hun siger, at hun aldrig ville have giftet sig med 59-årige Keith i dag og tilføjer, at hun føler, at hun sover "ved siden af et monster".

Årsag? Keith er én af de mest tatoverede mennesker i England og har brugt de sidste syv år på at ændre sit udseende fuldstændigt.

LÆS OGSÅ: Fik skudt sit ansigt i stykker: Nu er han model

Tatoveringer dækker stort set hele Keiths krop og ansigt - og parret kan ikke gå rundt på gaden, uden at andre sender bekymrede og undrende blikke i retning mod Keith og Lisa.

- Det er så mærkeligt, når jeg kigger på bryllupsbillederne. Så ser jeg en helt anden person, siger 43-årige Lisa i dag til det britiske medie Mirror.

- Jeg har altid ønsket mig en mand, som ser respektabel ud, og som børnene kan se op til.

- I stedet ser jeg på ham og tænker: Hvad er det, jeg er gift med? Det føles som om, at jeg sover ved siden af et monster i sengen, siger Lisa til det britiske medie.Keith og Lisa Gordon i dag, hvor Keiths krop er dækket af utallige tatoveringer (Foto: Barcroft TV)


Men trods dét er kærligheden til Keith lige så stor, som før tatoveringerne blev en del af Keiths liv.

LÆS OGSÅ: Blev kaldt 'ko' - nu er hun verdensberømt model

- Det kan godt være, han er et monster. Men han er mit monster. Personligheden er ikke anderledes, den er stadig den samme. Han har altid været en sød og elskelig fyr, der har gjort alt for at gøre mig glad, siger Lisa.

Hendes tatoverings-glade Keith har lidt af OCD de sidste 40 år og siger selv, at tatoveringerne har hjulpet ham med at styre sin sindslidelse. Lisa tilføjer over for det britiske medie, at hun også kan mærke en forskel og forbedring hos sin ægtemand, og at dét er én af grundene til, at hun er blevet ved hans side trods den vanvittige forvandling.

Parret har i dag fire børn.

Du kan møde Lisa og Keith Gordon i denne video:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close