Kendte24. august 2023

Se billederne: Leonardo DiCaprio spottet med nyeste flamme

Filmstjernen har tilsyneladende atter engang slået kløerne i en meget yngre modeltype
Leonardo DiCaprio attends the premiere of "Once Upon a Time In Hollywood" in Los Angeles, California, U.S., July 22, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni
Leonardo DiCaprio er blevet spottet med ny ung skøndhed.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er efterhånden sværere at løse matematiske hjernevridere end at følge med i Leonardo DiCaprios datingliv.

Den 48-årige filmstjerne skifter den ene unge skønhed ud efter den anden i tide og utide, og nu ser det ud til, at han har slået kløerne i en ny.

I hvert fald blev han forleden spottet sammen med den italienske model Vittoria Ceretti, der med sine 25 år er 23 år yngre end skuespilleren.

Det skriver Daily Mail.

Det vides ikke med sikkerhed, at Leonardo DiCaprio dater den unge model, men såfremt han gør, må det formodes, at det er ret nyt.

I hvert fald er det ikke meget mere end to måneder siden, at Vittoria Ceretti gik fra sin mand, DJ'en Matteo Milleri.

Modellen, der er datter af kendisdesigneren Francesca Lazzari, er desuden veninder med Leonardo DiCaprios on/off-flamme Gigi Hadid.

Leonardo DiCaprio og hans (måske) nye flamme blev spottet, da de var ude og spise en is sammen i Santa Barbara, Californien.

Det vides ikke, hvornår de to har mødt hinanden, men de var begge til Cannes Film Festival tilbage i slutningen af maj, hvor de blev set sammen ved en enkelt lejlighed.

Vittoria Ceretti brød igennem som et navn i modelverdenen i 2012, da hun var blot 14 år gammel og medvirkede i Elite Model Look Model-konkurrencen.

Det vides ikke, hvor længe hun har været single, men hun bekræftede bruddet med sin DJ-eks i midten af juni. De to har dog ikke været fotograferet sammen siden december 2022.

Leonardo DiCaprio har officielt været single siden august sidste år, hvor han brød med Camilla Morrone efter fire års forhold.

Filmstjernen har dog siden da været kædet sammen med et utal af kvinder, heriblandt altså Gigi Hadid, som du kan læse mere om her.

Sponsoreret indhold