Se billederne: Kristian Jensen og Pernille Rosendahl på romantisk kærlighedstur

Pernille Rosendahl har slået benene væk under Kristian Jensen.

Pernille Rosendahl har slået benene væk under Kristian Jensen.

(Foto: Birger Storm, Claus Poulsen)

Der er masser af kærlighed i luften mellem sanger Pernille Rosendahl og den tidligere finansminister Kristian Jensen. 

Parret, der er forsvundet til Møn, deler onsdag en række billeder på deres Instagram-profiler fra turen, hvor de i den grad lader til at nyde hinandens selskab. 

- Et lille stykke himmel på kanten af vandet, skriver Kristian Jensen på sin Instagram-profil, hvor han blandt andet deler et billede af en barfodet Pernille, der kravler rundt på strandstenene. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Det skønneste hide-away og bedst af alt: Ingen mobildækning, skriver han om Fyrhytten på Møn, hvor parret lige nu opholder sig. Her kan de blandt andet nyde et udendørs badekar og en fantastisk udsigt ud over Østersøen.

Også Pernille Rosendahl deler billeder fra den romantiske tur på sin egen Instagram-profil.

- 'Vandet. Nattehimlen fuld af stjerner. Fugle. Orkideer. Klinten. Verdens bedste selskab. Og nå ja... et badekar. Det er lykken, skriver hun til sine billeder, der viser en glad Kristian Jensen foran Møns Klint. 

I december sidste år stod parret officielt frem som kærester, ligesom det også blev bekræftet, at Kristian Jensen skulle skilles fra sin kone efter næsten 21 års ægteskab. 

- Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles, sagde han dengang til B.T. om at gå fra konen.

- Kærlighed er en følelse, der ikke lader sig styre, sagde han videre. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close