Kendte28. marts 2022

Se billederne: Kourtney Kardashian og Travis Barker snaver til Oscar-uddelingen

Ja, det kommer vel næppe som en overraskelse for nogen, at Kourtney Kardashian og Travis Barker ikke kan holde fingrene fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er jo snart lidt af en tradition, at "The Kardashians"-stjernen Kourtney Kardashian skal snave med sin kæreste, Travis Barker, til alle arrangementer.

Og nej, heller ikke Oscar-uddelingen kan føle sig sikre fra det smask forelskede par, der søndag aften slikkede løs på hinanden, da de dukkede op på den røde løber.

"Poosh"-grundlæggeren og Blink 182-trommeslageren mødte op til runde 94. af den årlige Oscar-uddeling klædt i matchende sort tøj.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220328-004755-7-3218x4273ma.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

(Foto: Ritzau Scanpix)

Den 42-årige Kourtney bar en lang vintage Thierry Mugler-kjole og et sæt Aquazzura Perfect Kiss-sandaler.

Håret havde realitystjernen valgt at smøre ud i et vådt look, og så var hun naturligvis pyntet med intet ringere end Lorraine Schwartz-smykker.

Det er første gang, parret er sammen til Oscar-uddelingen. Det er også første gang, at Kourtney Kardashian er inviteret med til den fornemme prisfest.

Hun er i år gæst af Travis, der forventes at skulle optræde til det store show.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220328-004926-2-1380x1026ma.jpg
 Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

(Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix)

Som vi tidligere har set, så er det altså ikke første gang, vi har været vidne til Kourtney og Travis Barkers udskejelser på den røde løber, og hvis du synes, det er lige det meste, så har momager Kris Jenner det på helt samme måde.

- Altså, du har det som om, at de er de eneste to mennesker i lokalet, og vi andre ved nærmest ikke, hvad vi skal gøre af os selv, har den 65-årige Kris Jenner tidligere udtalt til Ellen DeGeneres.

Sponsoreret indhold