Kendte6. december 2020

Se billederne: Kim Kardashians vanvittige julepynt

Kim Kardashian har endnu en gang pyntet sit hjem op til jul, og som altid er Kardashian-dekorationerne lidt vildere end alle andres
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Kardashian-klanen er man vild med jul. Det beviser realitystjernen Kim Kardashian igen i år.

Den 40-årige Skims-grundlægger viser i en række videoer, som hun har delt på sin Instagram-profil, noget af den vilde julepynt frem og for det fleste vil det måske ikke just ligne traditionel julepynt.

En af Kardashian-West-familiens stuer er dekoreret med et gigantisk juletræ, der er pyntet så minimalistisk, som en Kardashian formår at gøre det.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-12-06_kl._17.10.59.png
 Foto: Instagram

Sådan ser træet ud hjemme hos familien Kardashian. (Foto: Instagram / Kim Kardashian West)

Med falsk sne og uendelige, små julelys er træet vaskeægte julehygge lige efter Kims smag.

- Vores træ er oppe. I ved, at jeg virkelig elsker et julet træ med blinkende lys. Altså, hvor pænt er det lige, venner?, siger hun i videoen.

Lidt mere mystisk bliver det dog, da Kim viser julepynten frem et andet sted i huset.

Kimmy K har hentet sin inspiration til hjemmets juledekoration fra forfatteren Dr. Seuss' fiktive by Whoville.

- Hvis du troede, at jeg ikke ville bringe Whoville tilbage i huset..., siger hun og viser de store dekorationer frem, som i disse dage pryder Kims lange hall.

De sidste par år har det været Kim og Kanye West, der har stået for at afholde den årlige Kardashian-Jenner-julefest, men mon ikke coronapandemien sætter en stopper for den helt store Kardashian-julefrokost i år?

Frygten for corona forhindrede i hvert fald ikke Kim Kardashian i at afholde en ekstravagant 40-års fødselsdagsfest, som hun efterfølgende blev revset for på de sociale medier.

- Efter to uger med adskillige sundhedstjek og efter at have bedt alle om at gå i karantæne, overraskede jeg mine nærmeste med en tur til en privat ø, hvor vi kunne lade, som om alting var normalt for en stund, lød det i oktober fra ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-12-06_kl._17.24.26.png

(Foto: Instagram / Kim Kardashian West)

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-12-06_kl._17.24.50.png

Flot? I det mindste passer julepynten med resten af farvepaletten i Kim Kardashians enorme palæ. (Foto: Instagram / Kim Kardashian West)

Sponsoreret indhold