Kendte11. november 2020

Se billederne: Her er det nye "Gossip Girl"-hold

Indspilningerne til den nye "Gossip Girl"-serie er officielt gået i gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gossip-girl-2021.png
 Foto: MEGA

Tidligere i år blev det bekræftet, at HBO i øjeblikket er ved at skrue en ny version af den populære ungdomsserie "Gossip Girl" sammen, og ganske rigtigt: Nu er indspilningerne gået i gang.

Amerikanske paparazzifotografer fangede tirsdag det nye hold af "Gossip Girl"-skuespillere i fuld gang med at indspille en scene til den kommende serie på Manhattan i New York.

Dermed har fans fået det første rigtige kig på, hvordan det næste hold af rige, forkælede, sladrende new yorkere kommer til at tage sig ud.

Tidligere på ugen blev et par af seriens skuespillere spottet flere steder i New York, hvor de indspillede aftenscener til det, der kunne ligne en fest. Skuespillerne var i hvert fald klædt i kjole og hvidt, som det jo skal være, når det er "Gossip Girl", vi taler om.

Seriens showrunner, Joshua Safran, har for nyligt afsløret, at serien kommer til at blive "meget, meget queer", og at den største forskel mellem den originale og den nye serie bliver, at størstedelen af karaktererne vil være queer.

Artiklen fortsætter efter billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_013.jpg

Det er et farvel til Blair Waldorf og Serena Van Der Woodsen, men mon ikke et par af disse skuespillere kan træde i deres fodspor? (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_020.jpg

Xoxo, Gossip Girl. Mon det er en af dem her, der er den skyldige denne gang? (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_033.jpg

Casterne har sørget for masser af diversitet i den nye serie. Der er forskellige etniciteter, skaldede piger, fyre med lyserødt hår og blondiner, der læser bøger. "Gossip Girl" har det hele. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_035.jpg

Resting bitch face bliver der stensikkert masser af, når serien får premiere. Her får vi en god smagsprøve fra skuespillerinden Whitney Peak. (Foto: MEGA)

EN NY GENERATION

Den nye serie vil ligesom den første omgang "Gossip Girl" være baseret på Cecily von Ziegesars bog.

Denne gang vil historien dog foregå otte år efter den første serie og følge en helt ny generation af unge mennesker.

Blandt seriens nye skuespillere er den 18-årige Emily Alyn Lind, der blandt andet har medvirket i tv-serien "Revenge". Derudover vil Whitney Peak, der er kendt fra Netflix-serien "The Chilling Adventures of Sabrina", Broadway-stjernen Jason Gotay, Johnathan Fernandex og Eli Brown fra "Pretty Little Liars: The Perfectionists" alle være en del af det nye cast.

Indtil videre er der kun planlagt ti episoder af serien, der i USA vil få premiere på HBO Max.

Artiklen fortsætter efter billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_034.jpg

(Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_006.jpg

(Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/20201110-231758-2-1920x2880we.jpg

Er det dig, Dan Humphreys? Det ligner godt nok en ung Penn Badgley, men det er faktisk skuespilleren Eli Brown. (Foto: Ritzau Scanpix)

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega714313_026.jpg

Lights, camera, action! Der bliver indspillet scener til den nye "Gossip Girl"-serie. (Foto: MEGA)

Det vides endnu ikke, hvornår serien har premiere hverken i Danmark eller i USA, men ifølge IMDb kan vi i hvert fald se frem til at opleve "Gossip Girl" version 2.0 i løbet af næste år.

Sponsoreret indhold