Se billederne: Er Emma Watson blevet forlovet?

Skal bryllupsklokkerne snart ringe for "Harry Potter"-stjernen Emma Watson? 

Det er flere af skuespillerindens Twitter-fans i hvert fald helt overbeviste om, efter en række nye paparazzi-billeder er dukket op. 

På billederne ses den 30-årige Watson i hyggeligt selskab med kæresten Leo Robinton på en gåtur rundt i Los Angeles.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Emma Watson og kæresten Leo får sig en lille gåtur torsdag (Foto: Ritzau Scanpix)

Selvom det måske ville være mere oplagt at undre sig over, hvorfor Watson må støtte sit knæ til en scooter for at kunne bevæge sig rundt, er det altså den lille detalje på ringfingeren, der har fanget fans' opmærksomhed. 

- Er der andre, der er glade for, at Emma Watson er blevet forlovet, men er er kede af det over, at hun ikke er forlvet med Tom Felton?, lyder det fra en fan på Twitter

- Omigod, omigod, omigod, Emma, please fortæl os det hele, er du forlovet?, skriver en anden på Twitter

Hemmelig flamme

Det søde kærestepar har efterhånden datet i mere end et år. Emma Watson blev første gang fotograferet kysse på sin nye før i oktober 2019, men den Oscar-nominerede skuespillerinde var på det tidspunkt ikke meget for at afsløre, hvem han var. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Er det ringen, der betyder, at Emma Watson skal giftes? (Foto: Ritzau Scanpix)

I april sidste år kunne Daily Mail så langt om længe afsløre, at den nye kæreste var en fyr ved navn Leo Alexander Robinton, der blandt andet har specialiseret sig i lovlig cannabis. 

- Emma og Leo har gjort alt, hvad der stod i deres magt for at holde forholdet privat. Efter de blev fotograferet kyssende i oktober fjernede Leo sig selv fra alle sociale medier i et forsøg på at beskytte deres romance, lød det dengang fra en kilde til Daily Mail.

- Emma har introduceret Leo for sine forældre, hun er virkelig seriøs med ham. 

Og det er han måske også med hende - hvis der altså rent faktisk er tale om en forlovelsesring. Noget, den meget private Emma endnu ikke har be- eller afkræftet. 

Kom her, skat. Leo får en krammer af Emma, der på turen måtte støtte knæet på et løbehjul (Foto: Ritzau Scanpix)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close