Kendte 21. december 2021

Se billederne: Emma Watson boltrer sig på stranden

Varmegraderne er nogle helt andre i Caribien, end de er herhjemme lige nu. Det beviser den 31-årige skuespillerinde, der for nylig nød en hed tur til stranden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I stedet for at bruge weekenden på at bage julegodter eller pynte træet, så valgte den 31-årige ”Harry Potter”-skuespillerinde at bruge sin søndag på at smide tøjet og hoppe i bølgen blå.

Watson nyder nemlig lige nu en lille getaway på Barbados, hvor hun i weekenden besøgte den nærliggende strand for at føle det kølende vand under sine fødder.

Med på stranden havde Watson en sort- og hvidstribet sommerkjole, som hun dog hurtigt smed for at vise sin tonede krop frem i sin bordeaux bikini.

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: Ritzau Scanpix

Skuespillerinde Emma Watson nød i fulde drag en tur til stranden søndag på Barbados. Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Emma Watson nød en "Baywatch"-stund på den varme strand. Foto: Ritzau Scanpix

Skuespillerinden ankom med stil til stranden, som hun besøgte sammen med en veninde.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Emma Watson og hendes veninde blev sejlet til den afsides strand. Foto: Ritzau Scanpix

Klar til reunion

Det er da bestemt også en velfortjent ferie, som skuespillerinden nyder lige nu.

Det er nemlig ikke længe siden, hun mødtes med sine to andre ”Harry Potter”-kollegaer, Rupert Grint og Daniel Radcliffe, for at filme den kommende reunion ”Return to Hogwarts” for at fejre, det er 20 år siden, franchisen havde premiere for første gang.

Den kommende reunion vil få premiere på HBO Max i løbet af det nye år, men streamingtjenesten har endnu ikke meddelt præcist, hvornår fans vil få de tre stjerner at se i samme rum igen.

Men ifølge Entertainment Weekly, så vil afsnittet give fans ”helt særlige detaljer omkring produktionen gennem dybdegående interviews og samtaler”.

Sponsoreret indhold