Kendte16. oktober 2021

Se billederne: Dennis Knudsens søn er blevet døbt

Stjernefrisøren afholdte lørdag formiddag barnedåb for sin yngste søn og med på gæstelisten var en lang række danske kendisser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sanne Salomonsen, Charlotte Bircow, Jannie Spies, Bettina Aller og en lang række andre danske kendisser var lørdag formiddag mødt op for at fejre barnedåben for Dennis Knudsens lille søn.

Dåben blev afholdt i Skt. Pauls kirke i København, hvor Dennis Knudsens toårige søn, Lukas, naturligvis også var med.

Det mindste og nyeste medlem af Knudsen-klanen har fået navnet Noah Gabriel Knudsen, og endnu en gang har den 58-årige kendisfrisør valgt, at det er brormand Dion Knudsen, der har fået æren af at blive gudfar.

Derudover fik alle kvinder, der var til stede i kirken, titlen som gudmor.

Dennis og Dion var begge klædt i matchende hvide jakkesæt til dåben, mens også den to-årige Lukas matchede sin farmand i et smart hvidt suit.

– Drengene er det bedste, der er sket i mit liv. Jeg har jo både lidt af tvangstanker og angst, det er helt væk nu. Mit store ego er tilsidesat, og jeg har slet ikke tid til at gå så meget op i mig selv som før, for nu er der en mening med mit liv, har stjernefrisøren tidligere udtalt til SE og HØR.

Tidligere havde jeg det sådan – hvorfor skal jeg egentlig knokle for at tjene så mange penge? Hvad nytte er det til? Havde jeg ikke fået drengene, havde jeg sikkert ædt og drukket mig ihjel.

Se alle billederne fra lille Noahs barnedåb i galleriet nedenfor:

Se billederne: Dennis Knudsens søn er blevet døbt

Sponsoreret indhold