Kendte19. august 2023

Se billederne: De GAMLE kendisser fejrede 80-årige Robert De Niro

En perlerække af de "allerældste" kendisser havde fredag fundet vej til New York for at fejre 80-årige Robert De Niro. Se billederne lige her
Robert De Niro holdt fredag 80-års fødselsdag – og det lokkede en hel del gamle kendte til.
Robert De Niro holdt fredag 80-års fødselsdag – og det lokkede en hel del gamle kendte til.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Robert De Niro fylder 80 år: Fyrig fødselar

Fødselsattesten viser, at Robert De Niro er ved at være en ældre herre – og da han forleden fejrede sin 80-års fødselsdag i New York, var det da også en perlerække gamle kendisser, han havde inviteret med.

Ældre stjerner som Chazz Palminteri, 71, Lorne Michael Lipowitz, 78, og 80-årige Martin Scorsese fejrede således den prisvindende skuespiller.

Også Christopher Walken gjorde sin entré. Det er ellers yderst sjældent, at den 80-årige stjerne viser sig offentligt. Men forleden gjorde han sig altså en undtagelse – og han tog sig endda tid til at skrive autografer, som du kan se i galleriet herunder.

Her kan du også se de andre ældre gæster, der altså valgte at fejre Robert De Niro.

Se billederne: De gamle stjerner til Robert De Niros 80-års fødselsdag

Selv om de fleste af gæsterne var ældre, har Robert De Niro da også ganske unge helt tæt inde på livet. Det er nemlig blot fire måneder siden, at han for syvende gang blev far.

Foruden sin fire måneder gamle baby har skuespilleren også seks andre børn, som han har fået med fire forskellige kvinder.

Lige nu danner han par med Tiffany Chen, 64.

Sponsoreret indhold