Se billederne: Cristiano Ronaldo og kæresten på badeferie

Foto: MEGA

Cristiano Ronaldo og kæresten Georgina Rodriguez får i disse dage det absolut bedste ud af den italienske sommer - og det er nok heller ikke så svært, når man har en 122 millioner kroner dyr yacht at gøre godt med. 

Parret blev fanget af paparazzi-fotograferne i fuld færd med at nyde sommervejret i Portofino i Italien, hvor både den 35-årige fodboldspiller og den 26-årige model viser formerne frem.

Cristiano viste sin veltrimmede overkrop frem fra sit solspot på yachtens bagside. En yacht, som Cristiano betaler 240.000 kroner om ugen for at leje.

Artiklen fortsætter efter billederne...

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez har nydt weekenden sammen i Italien. (Foto: MEGA)

Søndag satte Georgina, som har været kærester Juventus-spilleren i godt fire år, godt gang i rygterne om, hvorvidt parret er blevet forlovet. 

Hun har nemlig delt et billede på sin Instagram-profil, hvor hun viser en særdeles seriøs diamantring frem. En ring, der til forveksling kunne ligne en forlovelsesring. 

Parret har ikke kommenteret officielt på, om de er langt om længe er blevet forlovet eller ej. Det er heller ikke første gang, at den tidligere butiksansatte Georgina får fans til at tro, at Cristiano har været nede på knæ.

For nogle år siden kunne hun vise en anden skinnende sag af en ring frem i en Instagram-video, men det har altså ikke været bling vigtig nok til at lede dem ned ad kirkegulvet. Ikke desto mindre lader parret til at være mere forelskede end nogensinde. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Det eneste, jeg kan lide mere end dig, er os, skriver modellen til et billede af sig selv og Cristiano. 

Georgina blev første gang spottet sammen med den daværende Real Madrid-spiller i 2016, og hun har siden da kaldt deres møde "kærlighed ved første blik", efter de mødte hinanden i en Gucci-forretning, hvor hun var ansat som salgsassistent.

I 2017 fødte Georgina parrets første fælles barn, datteren Alan Martina. Cristiano har i alt fire børn. Tvillingerne Eva og Mateo, som er født af en rugemor. Derudover er han også far til Cristiano Ronaldo Jr. på syv år. 

Plask! Cristiano tager den på hovedet fra kanten af den 122 millioner kroner dyre yacht. (Foto: MEGA)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close