Kendte15. september 2022

Se billederne: Caroline Henderson sælger sin lejlighed til flere millioner

Den danske sangerinde sælger ud. Ejerlejligheden på Vesterbro skal væk
Caroline Henderson håber nok, at der snart er endnu mere grund til at smile.
Caroline Henderson håber nok, at der snart er endnu mere grund til at smile.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke meget mere end et år siden, at sangerinden Caroline Henderson overtog nøglerne til sin ejerlejlighed midt på Vesterbro i København.

Men nu har du muligheden for at flytte ind på den eksklusive adresse; Ray Dee Ohh-stjernens hjem er nemlig netop kommet tilbage på markedet. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Nærmere bestemt købte Henderson den lidt mere end 100 kvadratmeter store lejlighed på Enghavevej i slutningen af 2020 med manden Martin Gylling, efter de netop havde solgt deres store lejlighed ved Nyhavn for 8,8 millioner kroner.

Nøglerne til det nye hjem på Vesterbro – som de købte for knap 6,3 kroner – overtog de i sommeren 2021, og her omtrent 15 måneder senere er den altså til salg igen – denne gang for lige præcis otte millioner kroner.

Jazz-sangerens hjem er til salg hos ejendomsmægler Anna Reventlow, der i salgsmaterialet beskriver adressen som en topmoderne Vesterbrolejlighed. Den ligger da også i et nybyggeri fra 2021 med både altan, elevator og parkering i den private P-kælder.

Stadige skyhøje ejerlejlighedspriser

Selvom boligmarkedet er vendt tilbage til et mere roligt tempo efter to overgearede år under coronakrisen, er ejerlejlighedspriserne i hovedstaden stadig noget af det absolut dyreste det danske marked har at byde på.

Her i september koster en kvadratmeter ejerlejlighed i Københavns Kommune i gennemsnit 56.700 kroner ifølge Boliga.dks udbudstal.

I september 2020 lå den gennemsnitlige kvadratmeterpris i hovedstadskommunen på knap 49.700 kroner. En enkelt kvadratmeter ejerlejlighed i København er altså blevet 7.000 kroner dyrere på blot to år.

Hvis du skal købe Caroline Hendersons lejlighed, skal der dog lidt flere penge på bordet: Sangerindens lejlighed er nemlig udbudt til en kvadratmeterpris på lige omkring 74.000 kroner.

Siden slutfirserne har Caroline Hendersons fløjlsbløde røst været en del af den danske musikscene. Som soloartist er hun nok især kendt for hittene Made in Europe og Kiss Me Kiss Me.

Se Caroline Hendersons lejlighed her

Sponsoreret indhold