Kendte 2. marts 2015

Se billederne: Bedårende babybjørn efterladt ved cirkus

Alene og forladt i et gammelt tæppe lå en få uger gammel bjørn på gaden, indtil venlige cirkusfolk tog den ind
Af af

Se billederne: Bedårende babybjørn efterladt ved cirkus
En russisk cirkusdirektør har adopteret, hvad der vel kun kan beskrives som en hittebjørn efterladt ved hans cirkus i Vladivostok. Det skriver det lokale netmedie vl.ru.

En af cirkussets sikkerhedsvagter fandt den lille, næsten nyfødte hanbamse alene og forladt, viklet ind i et tæppe foran en bagindgang.

Han tog den med ind og fik forestillingens tilknyttede dyrlæge til at tage et kig på den lille fyr.

Den viste sig at tilhøre den sjældne race af Himmalayabjørne kaldet Kravebjørnen - en asiatisk bjørneart i familie med den amerikanske sorte bjørn.

LÆS OGSÅ: Nuttet fem-råg dreng overtager liveinterview

Disse bjørne er truede af illegal jagt. Man frygter derfor for, hvad der mon er blevet af hans mor og mistænker lokale krybskytter.

Dyrlægen og cirkusdirektøren besluttede sig for at tage sig af den lille fyr indtil videre. Dyrlægen, Olga Tereshchenko, fortæller, at babybjørnen efter omstændighederne har det godt, men dog skal fodres med masser af mælk mindst hver tredje time. Ellers begynder han at brokke sig.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus forulemper bamse

Mælken glider til gengæld snildt ned, når den bliver serveret i flaske, som man kan se på billederne, der stammer fra et pressemøde med de russiske medier.

Hvad der skal ske med cirkussets lodne, lille beboer i det lange løb, vides endnu ikke. Planen var først at sende ham til et stort bjørnecirkus i Moskva, men det russiske flyselskab Aeroflot har nægtet at flyve med så bidskt et rovdyr.

Indtil videre må det bidske rovdyr derfor tage til takke med at bo i en lille kasse på dyrlægens kontor.

LÆS OGSÅ: Se video: Killing angriber hund

Se alle de nuttede billeder her.

Sponsoreret indhold