Kendte 5. februar 2022

Se billederne: Stor kendisfest til Robert Prisen 2022

Det Danske Filmakademi uddeler lørdag aften Robert Prisen 2022, hvor de største navne i dansk film er dukket op på den røde løber
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lørdag aften er i sandhed en fest for dansk film. Der skal nemlig uddeles en lang række priser til årets bedste film og største navne.

Den store filmfest, der afholdes i Tivoli Hotel & Congress Center i København, byder naturligvis på en rød løber med masser af danske kendisser, der har klædt sig i deres flotteste skrud.

På den røde løber er blandt andet Hugorm-manden Simon Kvamm og den forhenværende "X Factor"-dommer Oh Land, der bærer en smuk tyrkis kjole.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Filminstruktør Anne-Grethe Bjarup Riis har derimod fundet sin indre Barbie-dukke frem i lyserød silkekjole og hvide støvler med matchende taske, mens SAVEUS-forsanger Martin Hedegaard viser det blonde år og kæresten frem på den røde løber.

Der uddeles blandt andet priser til årets danske spillefilm, årets instruktør, årets mandlige og kvindelige hovedrolle, årets dokumentarfilm og årets børne- og ungdomsfilm. Årets danske spillefilm skal i år findes mellem "Pagten", "Hvor kragerne vender", "Margrethe den første", "Skyggen i mit øje" og "Venuseffekten".

Se alle billederne fra festen i galleriet nedenfor. Galleriet opdateres løbende:

Se billederne: Alle de kendte til årets Bodil Pris

Sponsoreret indhold