Kendte 24. juni 2021

Scott Disick nægter: De jagter mig!

Den 38-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne er blevet beskyldt for at have et særligt godt øje til unge kvinder. Men faktisk er det slet ikke sådan, det hænger sammen, forklarer han
(Foto: MEGA)

Den garvede tv-personlighed og tidligere kæreste til den ældste Kardashian-søster, Kourtney, 41, som han har tre børn sammen med, har det umiddelbart med at date unge kvinder.

Sådan lyder beskyldningerne i hvert fald.

Scott Disick dater på nuværende tidspunkt den 20-årige model Amelia Hamlin - men inden da dannede han par med den nu 22-årige Sophia Richie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

(Foto: MEGA)

Scott Disick og kæresten Amelia Hamlin nyder en dag på stranden. Foto: MEGA

Forhold til to ganske unge kvinder, som Scott Disick i forbindelse med en nylig ”Keeping Up With the Kardashians”-reunion forsvarede:

- Alle forstår det her helt forkert – at jeg kigger efter unge piger. Jeg går ikke ud og kigger efter unge piger. De er tiltrukket af mig – fordi jeg ser ung ud, forklarer Scott storsmilende, og muligvis en smule ironisk, i interviewet.

Scott Disick blev også spurgt, om han mon giver sin velsignelse til Kourtneys nye valg af kæresten Travis Barker.

- Ja, jeg synes, at hvis man virkelig elsker nogen og gerne vil have de er lykkelige lige meget hvad … Så jeg giver hende min velsignelse til at være lykkelig, lød svaret fra den garvede realitypersonlighed.

Også den ældste Kardashian-søster gav sin velsignelse til Scotts valg af kæreste. Og også for Kourtney er det blot vigtigt, at faren til hendes tre børn er lykkelig.

Sponsoreret indhold