Kendte30. maj 2020

Scott Disick i stor sorg: Kæmper efter brud fra Sofia Richie

Det er ikke mere end to dage siden, at ”Keeping Up With the Kardashian”stjernen Scott Disick og modellen Sofia Richie gik fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter næsten tre år sammen har det celebre par Scott Disick, 37, og Sofia Richie, 21, valgt at gå fra hinanden.

Scott Disick har i årevis kæmpet med både alkohol- og stofmisbrug, og det er blandt andet de udfordringer, der har været årsag til bruddet mellem parret.

Men selv om tv-personligheden er i stor sorg over bruddet fra sin 16 år yngre modelkæreste, så har han alligevel en plan for, hvordan han skal klare sin kærestesorg.

https://imgix.seoghoer.dk/scott_disick_i_sorg.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Det skriver In Touch Weekly.

Ifølge en kilde forsøger Scott Disick at få styr på sit ”helbred og mentale velvære”, men også at have fokus på ”at være far for sine børn”. Sidstnævnte er angiveligt tv-stjernens hovedfokus.

Det er ikke mange uger siden, at Scott Disick besluttede sig for at gå på afvænning for sit misbrug. Men han forlod stedet, næsten lige som han var ankommet.

På det tidspunkt proklamerede Sofia Richie, at hun havde i sinde at stå ved sin kærestes side og ikke forlade ham.

Alligevel er det nu for alvor slut mellem de to.

Parret har ellers tidligere været fra hinanden, men noget tyder ifølge en kilde på, at de denne gang ”ikke finder sammen igen”.

Scott Scott Disick har tre børn sammen med Kourtney Kardashian - den ældste Kardashian-søster: Mason, 10, Penelope, syv, og Reign, fem.

Sponsoreret indhold