Kendte27. maj 2021

"School of Rock"-stjerne Kevin Clark er død: Blev kun 32

Et trafikuheld kostede ham livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/clark3.png
 Foto: Instagram: Miranda Cosgrove/Jack Black

Musikeren, der havde rollen som den unge skoleelev og trommeslager Freddy Jones i Jack Black-filmen ”School of Rock” fra 2003, er død i en alder af 32 år.

Det skriver flere medier, herunder den lokale Sun-Times i Chicago.

Kevin Clark kørte på cykel gennem kvarteret Avondale i hjembyen tidligt onsdag morgen, da han blev ramt af en bilist – en kun 20-årig kvinde.

Han blev fragtet til hospitalet Illinois Masonic, men under en time efter det skæbnesvangre sammenstød, mistede han livet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/188906826_112955390978807_2056998917124770703_n.jpg
 Foto: Facebook, Jess Bess & The Intentions

Så sent som sidste weekend spillede Clark trommer på scenen i North Shore Chicago (Foto: Facebook, Jess Bess & The Intentions)

Alt for tidligt

For 18 års siden var Clark en del af børnecastet i den yderst succesfulde komedie ”School of Rock”, hvor han spillede overfor den excentriske skuespiller og komiker Jack Black.

Filmen var ikke bare en bragende biografsucces, men er siden blevet en decideret franchise. Historien om den mislykkedes guitarist, der i forbindelse med en virkartjans danner et børne-rockband kan også oplevet som tv-serie og sågar musical på Broadway.

51-årige Jack Black benyttede sig efter dødsfaldet af Instagram til i et opslag at hylde sin nu afdøde filmkollega:

- Kevin er væk. Alt for tidligt. Smukke sjæl. Så mange gode minder, skriver han blandt andet, før han sender varme tanker til Clarks familie og hele filmholdet, der arbejde sammen med ham i sin tid.

Også børnestjernen Miranda Cosgrove er knust over tabet af Kevin.

- Jeg vil altid huske din ånd, og hvor venlig du var ved mig, skriver hun.

Fortsatte med musikken

Tilbage i november stod Kevin Clark igen på scenen med Jack Black ved en Tenacious D-koncert i hjembyen Chicago.

Rollen som Freddy Jones – også kendt som Spazzy McGee - blev Clarks første, sidste og eneste på det store lærred, men han fortsatte karrieren som musiker og talentfuld trommeslager. Faktisk skriver det lokale medie, at den unge mand netop havde spillet sin første koncert med sit nye band i den forgangne weekend.

Sideløbende med musikkarrieren – blandt andet som medlem af egne projekter som Funk it Let’s Jam og Dreadwolf - arbejdede han som manager kaffekæden Starbucks. Han efterlader sig en søster og en mor.

Sidstnævnte fortæller til Sun-Times, at hendes søn havde et ”hjerte af guld” og ”et helt råt talent”.

Sponsoreret indhold