Kendte17. oktober 2022

Scarlett Johansson om bizar sex-scene: - Han blev rasende

Det er ikke altid lige nemt med de sex-scener...
Scarlett Johansson blev efterladt af medstjerne midt under optagelserne til sex-scene.
Scarlett Johansson blev efterladt af medstjerne midt under optagelserne til sex-scene.
 Foto: Ritzau Scanpix/Robyn Beck

Det kan godt være, at Scarlett Johansson efterhånden har været med i omkring 75 film, men det betyder ikke, at det altid er lige nemt for hende.

Især ikke når det kommer til det der med at indspille sex-scener.

I et nyt interview i podcasten "Armchair Expert" fortæller hun nu, at det især var en "akavet" og "bizar" omgang under indspilningerne til filmen "Her" i 2013.

I filmen spiller Scarlett Johansson over for filmstjernen Joaquin Phoenix, hvis rolle forelsker sig hovedkulds i Scarlett Johanssons rolle.

Der er bare det "problem", at 37-årige Scarlett Johanssons rolle er en form for kunstig intelligens i et computer-styresystem.

Og det gjorde sex-scenerne noget udfordrende - især fordi Joaquin Phoenix ikke var synderligt begejstret for at optage dem, og han derfor pludselig skred.

Joaquin Phoenix skred midt under optagelserne.
Joaquin Phoenix skred midt under optagelserne.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Han havde nemlig allerede optaget alle sine scener, fordi det i første omgang var skuespillerinden Samantha Morton, der skulle have lagt stemme til Scarlett Johanssons rolle.

Da hun blev udskiftet til fordel for Scarlett Johansson, måtte Joaquin Phoenix komme tilbage for at optage visse scener, deriblandt sex-scenen.

Og det var han ikke synderligt begejstret for.

- Han (Joaquin Phoenix, red.) var vred. Han havde allerede filmet scenen. Han havde gjort det fysisk, og nu skulle han pludselig stå med i mig i det her underlige form for show, siger skuespillerinden i podcasten.

- Jeg var i den her boks, mens han stirrede på mig. Det var så bizart, fortsætter hun.

I interviewet bliver hun spurgt om, hvorvidt hun og Jaoquin Phoenix tog sig en drink inden sex-scenerne for at dulme nerverne.

- Det gjorde vi bestemt ikke, svarer Scarlett Johansson kort og kontant, før hun uddyber:

- Jeg havde det fint, men det havde Joaquin ikke. Han var i så dårligt humør omkring det. Han forlod studiet og efterlod mig alene i boksen.

- Jeg tænkte: "Jeg kan ikke gøre det alene. Jeg har brug for, han kommer tilbage", og det gjorde han heldigvis. Han havde bare brug for en pause.

Sponsoreret indhold