Kendte26. januar 2023

Saszeline lignede en, der bortførte sin søn i lufthavnen: Så gik hun på borger.dk

Den tidligere influencer ligner slet ikke sin yngste søn, Dexter, og det gav problemer i paskontrollen
Saszeline Sørensen
Saszeline Dreyer afslører nu, hvorfor hun i 2016 skippede efternavnet Sørensen.
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I 2016 ændrede SOAP-sangsilden navn fra Saseline Sørensen til Saszeline Emanuelle Dreyer.

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Saszeline var forbi en numerolog i forsøget på at ændre energierne i hendes navn til det bedre.

I 24Syv-programmet Tsunami fortæller hun imidlertid, at hun allerede havde tænkt sig at ændre sit navn, inden hun fik numerologens hjælp til at finde den ideelle bogstavkombination.

Ønsket om navneændring kom sig af, at hun er mor til Sean og Dexter, som hun har med henholdsvis Frederik Fetterlein og Michael Dreyer, og drengene har fået fædrenes efternavne.

Saszeline Dreyer har sønnerne Sean og Dexter med henholdsvis Frederik Fetterlein og Michael Dreyer. Her er de sammen i 2017, hvor de dengang boede i Barcelona.
Saszeline Dreyer har sønnerne Sean og Dexter med henholdsvis Frederik Fetterlein og Michael Dreyer. Her er de sammen i 2017, hvor de dengang boede i Barcelona.
 Foto: Morten Mejnecke

Og det gav altså en omgang bøvl i lufthavnen, hver gang hun forsøgte at rejse på ferie med sine to drenge.

- Nu skulle jeg hedde Dreyer, så jeg kunne hedde det samme som min yngste dreng, der var helt lys og havde blå øjne – der var ikke nogen, der troede på ude i verden, at han var min dreng, siger hun og fortsætter:

Jeg lignede jo en, der kidnappede ham, så det der med, at vi hed det samme, gjorde det nemmere for mig at få ham med igennem paskontrollen igen og igen, forklarer hun i programmet.

Og når hun nu alligevel havde det hedengangne NemID fremme, kunne hun ligeså godt lytte til alle de numerologiinteresserede mennesker, som gennem tiden havde fortalt hende, at det ville hjælpe at tilføje et z til hendes fornavn.

- Jeg har hørt det mange gange fra forskellige mennesker ”dit navn Saseline det skaber, du ved, du tjener penge, men du mister dem igen eller du bygger noget op og du mister det igen”, siger hun og tilføjer:

- Jeg har hørt det mange gange fra mennesker, der går op i numerologi, lyder det fra den tidligere influencer, som mener at kunne mærke en positiv forskel fra før navneændringen.

Sponsoreret indhold