Kendte30. april 2022

Saszeline går nye veje: Vil åbne sundhedshus med svampehealing

Den tidligere SOAP-sangerinde er nu klar til en helt ny levevej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sasze.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Hun er kendt fra de dusinvis af røde løbere, hun har gået på, men for Saszeline er livet som kendis og influencer et afsluttet kapitel, der inden længe bliver erstattet af et i den helt anden grøft.

Sammen med sin kommende ægtemand, Asger Nordskov, vil hun fremover hjælpe mennesker med fysiske og psykiske udfordringer.

– Det siger mig ikke noget. Jeg har haft min tid og haft en vidunderlig periode, men intet i mig har lyst til at tage på en rød løber. Jeg er færdig med det. Det er som om, jeg har skiftet ham. Alt det, der skete omkring min nedlukning på instagram, har været en smuk rejse for mig. Mit tidligere “jeg” eksisterer ikke længere, og der er ingen, jeg skal bevise noget for. Jeg har ikke brug for opmærksomheden. Jeg har altid tænkt over, hvad andre tænkte om mig, men det gør jeg ikke mere, siger Saszeline til SE og HØR.

mikrodosering og terapi

Sammen med Asger vil hun nu hjælpe andre.

– Vi går og drømmer om at finde vores eget sted, men det er svært med de ekstrem høje boligpriser lige nu. Vi leder lige nu efter et sted, hvor vi kan drive forretning, som er både “The Dose” og så også et sted, hvor “The Dose” har hovedkvarter, siger hun med henvisning til hjemmesiden, de kører, hvor man kan købe naturlige kosttilskud baseret på medicinske svampe og svampe til mikrodosering kombineret med terapi, breathwork og meditation. Alt sammen med formål om at hjælpe mennesker med at tage ansvar for deres egen sundhed, forklarer Saszeline, inden Asger tager over:

– Det er en gruppe af spisesvampe, man normalt ikke bruger til madlavning fordi de ikke nødvendigvis smager godt. De har nogle helt særlige egenskaber i forhold til sundhed. Svampene har positive egenskaber for immunforsvaret, kroppen, for nervesystemet og for mental balance. Et af vores produkter indeholder psilocybin, som er bevidsthedsudvidende, og som ikke er alment kendt i Danmark. Det er en plantemedicin der anvendes til mikrodosering, et fænomen som er i stor udbredelse i Silicon Valley og som alternativ til den konventionel “lykkepille”, siger Asger, der tilbringer meget af sin tid i Holland, hvor firmaet af hensyn til reglerne om medicinske svampe har til huse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210206_mr_saseline_02.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Da smittetilfældene var på sit højeste i Danmark, var Saszeline aktiv i debatten som coronaskeptiker (Foto: Mikael Rieck)

Saszeline stiftede selv første gang bekendtskab med bevidsthedsudvidende plantemedicin, da hun i februar 2020 rejste til Costa Rica for at opleve ayahuasca.

– Det, jeg så på mine indre rejser, var en klar vision om, at jeg skal have et healinghus, hvor folk kan komme og få terapi, mærke nærvær, finde sindsro og lære meditation og breathwork. Værktøjer som skaber store ændringer for det enkelte menneske, lyder det fra Saszeline, der lige nu er under uddannelse som psykoterapeut, og er klar til at gøre det til en levevej.

Sponsoreret indhold