Sarah Zobel køber hus i whisky-bæltet: Tilbage til rødderne

Sarah Zobel har endnu en gang flyttet teltpælene.

Sarah Zobel har endnu en gang flyttet teltpælene.

(Foto: Mikael Rieck)

Der gror ikke mos på en rullesten – ej heller på Sarah Zobel, som for hvem ved hvilken gang atter har fundet et nyt hjem.

Den 47-årige eksmodel og psykolog har betalt 13,7 millioner kroner for en 335 kvadratmeter stor 70’er-villa i Vedbæk, hvor Zobel-klanen har dybe rødder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Zobel sikrede sig et nedslag i prisen på 300.000 kroner, da hun købte villaen, som i midten har en stor atriumgård, hvor der kan slikkes solskin. (Foto: Jesper Sunesen)

Det var her, Sarahs nu afdøde far Peter Zobel boede med sin familie, indtil han blev godsejer i Tappernøje. Og det var her, søsteren Rigmor havde sit hjem, inden hun flyttede til Schweiz. Men frem for alt er Vedbæk stedet, hvor man bor, fordi man har råd – her er ikke så meget andet end store dyre villaer, nogle få dagligvarebutikker og en togforbindelse til København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Janni og Karsten Ree har været med til at sætte Vedbæk på landkortet. De bor i en villa, som Karsten betalte 70 millioner kroner for. (Foto: Mikael Rieck)

Penge nok

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kronprins Frederiks milliardærven, baron Johan Wedell-Wedellsborg, har installeret sig på vandsiden af Vedbæk Strandvej. Han ejer tre naboejendomme – købt for mere end 85 millioner kroner. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sarah Zobel har råd. Hun har netop solgt sit rækkehus i Nyboder i København. Den festglade psykolog købte det for 8,8 millioner kroner i 2018, og i december satte hun de 135 kvadratmeter til salg for 11 millioner. Salget er endnu ikke tinglyst, så den endelige pris kendes ikke. Men sikkert er det, at Sarah nu er ved muffen – ikke mindst takket være arven efter faderen Peter Zobel. Han døde i 2017.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mon ikke, Zobel kommer til at møde diamantdronningen Katerina Pitzner i den lokale Irma? Diamantdronningen betalte 9,6 millioner for sin villa i 2019. (Foto: Peter Grosen)

Vedbæk er en kendismagnet, og Sarah Zobels nye hjem ligger lige der, hvor en masse andre jetsettere har slået sig ned: Janni og Karsten Ree og den tidligere storentreprenør Axel Juhl-Jørgensen bor på den anden side af Strandvejen. Det samme gør kronprinsens venner baron Johan Wedell-Wedellsborg og Jeppe Handwerk. Diamantdronningen Katerina Pitzner og “forsidefruen” Sarah Louise Christiansen er også blevet lokket til Vedbæk, hvor også Caroline Flemings kæreste, skohandleren Carsten Friis samt “Løvens Hule”-investoren Mia Wagner bor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sarah Louise Christiansen og hendes tand-millionær-kæreste Anders Bjergegaard betalte sidste år knap 12 millioner kroner for en villa i Vedbæk. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er et kvarters kørsel fra Sarahs nye hjem til eksen og sønnen Dallas’ far Burhan G i Søllerød.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close