Kendte27. januar 2022

Sarah Palin forarger: Testede corona-positiv og tog på restaurant

Det er ikke første gang den tidligere republikanske guvernør, Sarah Palin, vækker opsigt under coronakrisen. Den uvaccinerede 57-årige amerikaner er nu blevet spottet på en kendisrestaurant i New York – efter at have fået et positivt testsvar i øvrigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211220-045053-4-1920x2102we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Blot to dage efter at være testet positiv med corona, vendte den amerikanske politiker og tidligere guvernør Sarah Palin tilbage til et af sine – og mange andre kendissers – stamsteder på Manhattan i New York.

Nemlig den italienske restaurant Elio’s på Upper East Side.

Onsdag aften var hun sammen med venner på det celebre spisested – ganske vidst udenfor i et opvarmet og overdækket område.

Den pastasultne Palin besøgte samme restaurant lørdagen forinden, og her nød hun den lækre mad indendørs – hvilket strider mod reglerne om spisning på offentlige steder.

Her skal man nemlig i New York have et vaccinepas.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/sarah_palin1.png
 Foto: Twitter

Sarah Palin nyder god mad med venner - selvom hun er smittet med coronavirus to dage forinden (Foto: Twitter)

Nej tak til nålen

Og det har Sarah Palin ikke, sådan et. I december fortalte hun, hvordan hun aldrig nogensinde kommer til at tage imod vaccinen mod coronavirus. Faktisk bedyrede hun at den slags ville blive ”over hendes lig”, og at heller ikke hendes børn skulle nyde noget som helst.

New York Post har forsøgt at få en forklaring på Palins besøg fra restauranten Elio’s, og her svarede en medarbejder ifølge mediet:

- Shit happens. Folk kommer her for at spise, og vi er ikke grænsekontrollen.

I en officiel udtalelse lyder forklaringen fra den berømte italienske restaurant, at Palin kom onsdag for at undskylde for sit besøg lørdag inden, da hun altså manglede et tilstrækkeligt vaccinepas. Det var for at beskytte personalet, at Palins selskab nu sad udenfor denne gang.

Og det giver jo super god mening.

Overfor et andet medie – nemlig New York Times – fortæller den daglige leder på restauranten, Luca Guaitolini, at det var en fejl ikke at tjekke politikerens coronapas.

Ikke nogen frossenpind

Temperaturen om aftenen i New York når i øjeblikket ned på minus 5 grader, så der har været godt gang i varmelamperne, hvis den 57-årige republikaner og hendes venner har skulle undgå at fryse fingrene af.

På den anden side, er man vel ikke tidligere guvernør i Alaska for ingenting.

Mandag skulle Palin havde startet sin retssag om ærekrænkelser mod netop avisen New York Times, men efter tre positive kviktest måtte hun altså udsætte retssagen.

Sponsoreret indhold