Sarah Michelle Gellar skuffer fans: Er færdig med Buffy

Foto: Ritzau Scanpix

Den amerikanske skuespillerinde Sarah Michelle Gellar er helt officielt færdig med at lege vampyrdræberen Buffy. 

Det afslører den 43-årige "The Grudge"-stjernen i et interview med Mario Lopez, hvor hun blandt andet fortæller, at hun ikke har nogle planer om at vende tilbage til Buffy-universet, hvis serien skulle vende tilbage. 

- Det, der virkede for 'Buffy', var det, som monstrene repræsenterede. De var metaforer for det skræmmende ved at være teenager, siger Sarah Michelle Gellar og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Sarah Michelle Gellar slog sit navn fast som vampyrdræberen over dem alle i tv-serien "Buffy the Vampire Slayer", men hun har ikke tænkt sig at vende tilbage til rollen. (Foto: MEGA)

- Jeg tror ikke, det er mig. Jeg tror ikke, jeg bør være den, der gøre det, slår hun fast og tilføjer, at hun både er "alt for træt og sur til at arbejde så meget igen". 

Sarah Michelle Gellar, der til daglig er gift med 90'er-hjerteknuseren Freddie Prinze Jr., er dog glad for, at Buffy fortsat er så populær blandt seriens store fanbase. 

"Buffy the Vampire Slayer", der i Danmark gik under titlen "Buffy vampyrenes skræk", er en tv-serie skabt af Joss Whedon. 

Serien løb over syv sæsoner fra 1997 til 2003 og havde blandt andre Charisma Carpenter, Nicholas Brendon, David Boreanaz og Alyson Hannigan på rollelisten. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Alyson Hannigan (tv.) medvirkede i serien som Buffys bedste veninde, Willow. Hannigan har efterfølgende haft en af hovedrollerne i den populære komedieserie "How I Met Your Mother". (Foto: MEGA)

I årevis har der floreret rygter om, at den populære serie fra 90'erne ville få sig en renæssance og 2018 kunne E! fortælle, at Joss Whedon stod klar til at producere en ny "Buffy"-serie - det bliver dog uden Sarah Michelle Gellar. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close