Kendte7. december 2020

Sarah Michelle Gellar og Selma Blair genskaber legendarisk filmkys

Denne gang i en coronasikker 2020-udgave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kiss.png
 Foto: Ritzau Scanpix, Twitter @MTV

For intet mindre end 20 år siden vandt de to unge skuespillerinder Sarah Michelle Gellar og Selma Blair en MTV Movie Award for deres ikoniske filmkys på et tæppe i Central Park i New York.

Filmen fra 1999 hed ”Cruel Intentions” og endte ikke alene som et umiddelbart ungdomshit, men siden med at opnå en decideret kultstatus.

Og en af filmens centrale scener må siges at være Sarah Michelle Gellar og Selma Blairs kysse-øvelse, som de to stjerner nu i forbindelse med MTV Movie Awards.

https://imgix.seoghoer.dk/mega390506_002.jpg
 Foto: MEGA

"Cruel intentions" - eller på dansk "Sex Games" - handler om et dramatisk væddemål mellem et velhavende søskendepar. Filmens stjerner tæller desuden Reese Witherspoon og Ryan Philippe (Foto: Mega)

Kys med afstand

Dog er der i denne corona-udgave glas mellem 48-årige Blair og 43-årige Sarah Michelle.

- Det er det absolut mest prisvindende kys – du behøver ikke google det, for det har jeg allerede gjort, jokede Sarah Michelle Gellar i et spot for film- og tv-prisen søndag aften.

- Jeg tror, at grunden til at kysset gjorde så stort indtryk ikke bare var chok-effekten, men fordi det var katalysator for så mange unge mennesker til at opdage deres egen seksualitet, og som har hjulpet dem med at hvile i, hvem de er, lyder det fra Selma Blair, før Gellar tilføjer:

- Det var et slags paradigmeskift til større accept i populærkulturen i det hele taget. Og så var det også super hot.

- Du har helt ret, lyder det fra Blair, før de to læner sig mod hinanden, ligesom deres karakterer Kathryn og Cecile gjordet for for over 20 år siden.

En glasplade afsløres mellem de to snaveklar stjerner, og tv-spottet ender således med et lille coronarelateret svirp med halen.

- Pas på jer selv, MTV, lyder det fra skuespillerinderne, der også kommer med en lille bøn til året 2020, som de glæder sig til snart er ovre.

Sponsoreret indhold