Kendte6. september 2021

Sarah Harding er død: Overraskende ord skal stå på hendes gravsten

Sarah Harding er død i en alder af blot 39 år. Før sin død afslørede den kendte musiker, hvad der skal stå på hendes gravsten
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I weekenden døde den britiske popstjerne Sarah Harding efter en brav kamp mod kræft.

Den kendte musiker blev bare 39 år.

Inden sin død afslørede sangerinden – der var en del af det populære band Girls Aloud – de særlige ord, der skal stå på hendes gravsten.

I sin bog Hear Me Out, der blev udgivet i marts i år, fortæller sangerinden ifølge Daily Mail, at hun havde en fornemmelse af, at tiden var ved at rinde ud.

I den forbindelse faldt snakken på hendes gravsten, og hvad der skulle stå på den:

”Vi tænkte også på at få et mindeord på gravstenen. Jeg tænker, at ”FFS” (For Fuck’s Sake, red.) ville være et godt valg. Jeg bliver ved med at tænke på begravelser for tiden. Det lyder morbidt, men det er svært ikke at gøre på dette tidspunkt – kirkegården, begravelser… hvordan jeg gerne vil herfra, og hvordan det skal forløbe”, fortalte Sarah Harding i sin bog, hvor hun også afslørede, hvorfor det lige netop var de ord, hun ønskede at få indgraveret på sin gravsten:

”Det har formentlig været mit mest brugte udtryk i alt det her, hvor én lortetilstand har afløst den anden: For Fuck’s Sake!”

Sarah Harding afslørede i august sidste år, at hun var blevet ramt af brystkræft, som havde spredt sig. Hun kæmpede til det sidste, men tabte altså kampen.

Det var Sarah Hardings mor, der afslørede den triste besked på datterens instagram-profil. Søndag morgen delte moderen et billede af Sarah Harding, hvortil hun skrev:

”Det er med et stort, knust hjerte, at jeg i dag kan dele nyheden om, at min smukke datter Sarah desværre er gået bort”.

”Mange af jer kender til Sarahs kamp mod kræft, og hun kæmpede så stærkt fra hun fik diagnosen indtil sin sidste dag”.

Sponsoreret indhold