Kendte23. november 2019

Sarah Grünewald trist melding: Umulig at score

Der er dårligt nyt til de mange mænd, som sidder og drømmer om at få skovlen under Sarah Grünewald. Ifølge hende selv er hun nemlig umulig at score

Som en af Danmarks dygtigste og smukkeste tv-værter, må man gå ud fra, at Sarah Grünewald kan vælge og vrage, når det kommer til at finde en partner.

Og efter en snak med den labre "Vild med dans"-dronning, kan det faktisk godt lyde sådan.

I hvert fald er det noget nær umuligt for en mand at score hende. Det fortalte hun i går efter semifinalen til SE og HØR.

- Det er svært. Især for mænd! Især fordi jeg er en stodder selv. Jeg er meget svær at score, lød det med et smil fra den gode Grünewald.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191122_han0714.jpg
 Foto: Hanne Juul

Sarah Grünewald styrede i går semifinalen sikkert i land, mens hun lignede en million (Foto: Hanne Juul)

Og hvis man så skulle være så modig - og måske og naiv - at gøre et forsøg på at score selveste Sarah Grünewald, er der flere ting, man bestemt ikke skal gøre.

- Alt, hvad der er rosenrødt og replikker som ”der må være en engel et sted, for du står lige der”, det skal man ikke komme med, slog den tidligere model fast.

Faktisk skal man gøre, hvad man kan for ikke at score hende. Det virker til at være sådan, ens chancer er størst for succes.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191122_hjp1831.jpg
 Foto: Hanne Juul

Både Sarah og medværten Christiane Schamburg-Müller er begge singler. Så måske de kan give hinanden et par tips til dating undervejs? (Foto: Hanne Juul)

- Jeg tror, man måske skal lade være med at prøve at score mig. Man kan komme løbende forbi mig nogle gange og se, om den går. Det der med at komme hen og tage fat i mig, det duer ikke, lød det fra Sarah.

På fredag kan du for sidste gang i denne sæson nyde Sarah Grünewald i bedste sendetid, når der er finale i "Vild med dans".

Se interviewet i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold