Kendte 22. juni

Sarah Grünewald skal på Roskilde Festival med sønnike

Det bliver en stille og rolig festival for "Vild med dans"-kaptajnen, som skal afsted med seksårige Luis

Sarah Grünewald har de seneste dage på Instagram fortalt, hvor meget hun glæder sig til årets Roskilde Festival, som allerede på lørdag åbner dyrskuepladsen for tusindvis af festklare festivalgæster.

Det bliver dog ikke 37-årige Grünewald, der står forrest i køen for at vælte ind i campingområdet i kapløbet om den mest ideelle teltplads. For hendes vedkommende bliver festivalen nemlig en ret rolig omgang.

 

Det fortalte hun til SE og HØR, da hun for lidt siden ankom til premieren på Cirkus Summarum i Ballerup sammen med sønnen Luis og hans far Rasmus Backhaus.

- Jeg skal med Luis på Roskilde Festival. Luis skal på sin første festival, lød det fra ”Vild med dans”-værten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sarah Grünewald, Luis og Rasmus Backhaus

Sarah Grünewald var til premiere på Cirkus Summarum i Ballerup sammen med eksmanden Rasmus Backhaus og deres seksårige søn Luis.

Foto: Mikael Rieck

Den trofaste følger ved allerede, at seksårige Luis er ganske begejstret for musik, og han har ifølge sin mor allerede lavet en plan over, hvilke koncerter han skal høre, når han får sin Roskilde-debut, som trods alt bliver light-udgaven med overnatning hjemme i København.

- Vi kører frem og tilbage nogle af dagene. Vi må lige se, hvad han synes om det, men vi har nogle koncerter, som han rigtig gerne vil til, så det skal vi, fortalte hun.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sommerferien går til den franske ø Korsika sammen med sønnen Luis, Sarahs kæreste Ben og hans to børn.

SE og HØR forsøgte naturligvis også at lokke Sarah til at fortælle, om der er fundet en ny medvært til hende til den kommende sæson af "Vild med dans", som begynder til september. 

- Det tror jeg desværre ikke, jeg må sige noget om, lød det dog fra skærmsilden. 

Sponsoreret indhold