Kendte28. juni 2020

Sarah Grünewald på hospitalet: Sønnen opereret

"I gør en kæmpe forskel," skriver den smukke tv-værtinde til personalet på Rigshospitalet, hvorfra sønnen netop er udskrevet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200128_dm_soeren_le_schmidt_006.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Lille tapre Luis havde sin mor tæt ved sin side, da han for nyligt blev opereret for sin medfødte læbe-ganespalte.

Det deler den 36-årige "Vild med dans"-værtinde på sin Instagram søndag eftermiddag.

"Først blev det lille næb lukket, så ganen og i torsdags fik Luis så det man kalder en svælglaps operation. Vi er blevet udskrevet idag, og de næste 3 uger står på blød mad, og massere af sommer is!" skriver Grünewald i opslaget.

Her lægger hun ikke skjul på, at det har været en hård omgang for hele familien - lille 4-årige Luis, Sarah selv og hendes eksmand Rasmus Beckhaus.

"Det har været lidt af en omgang for den lille maus. Og for hans mor og far. Vi er trætte," lyder det.

Sarah Grünewald ankom forleden for første gang på den røde løber med sin nye franske musikproducer-kæreste, Benjamin "Ben" Kaniewski, 41, som hun efter eget udsagn er "skideforelsket" i.

Sarah Grünewald danner nu par med franske Ben.
Sarah Grünewald danner nu par med franske Ben.
 Foto: Dan Mariegaard

Sarah Grünewald og kæresten har planer om blot at nyde sommeren og forelskelsen sammen. Foto: Dan Mariegaard

Den 36-årige mor bruger også opslaget på Instagram til lige at sende en tak til personalet på Rigshospitalet, som hun under indlæggelsen måske ikke lige når at rose.

"TAK fordi i har passet så godt på ham/os på Rigshospitalet afd.3082 . I er fantastiske! Jeg har aldrig overskud til at få sagt ordentlig tak når vi er der. Men i gør en kæmpe forskel," lyder det.

Sønnen Luis er født med læbe-ganespalte, som er en misdannelse i læben, gummen og ganen. Egentlig er hans seneste operation ifølge netdokor ikke noget man normalt foretager før patienten er seks år.

Luis forældre, Sarah og Rasmus, gik fra hinanden i 2018.

Lige i øjeblikket kan Grünewalds sprudlende personlighed nydes i TV2-programmet "Stormester", hvor hun er en af deltagerne, der udsættes for de vanskelige opgaver.

Sponsoreret indhold