Kendte6. marts 2020

Sarah Grünewald og kæresten gør forholdet officielt

Ved Zulu Awards havde Sarah Grünewald sin hemmelige kæreste med og viste ham frem for første gang. Nu gør parret deres forhold helt officielt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_awards_2020_tsl_20200213_2322.jpg
 Foto: Thomas Laursen

For knap to måneder siden kom det frem, at Sarah Grünewald har fået sig en ny kæreste, men først nu gør de forholdet officielt.

Til Zulu Awards i sidste måned havde "Vild med dans"-værten dog den heldige og hemmelig fyr med.

Kæresten hedder Benjamin og er oprindeligt fra Frankrig. Nu skal han vænne sig en noget mere offentlig tilværelse.

Især efter det nyeste opslag på Sarahs Instagram-profil, hvor forholdet for alvor bliver gjort officielt.

Her har Grünewald delt et billede af sig selv og sin franske flamme, som hun ser ud til at være dybt forelsket i.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah og Benjamin har været kærester i to måneder, men for en uge siden fortalte hun til SE og HØR, at hun ikke har planer om at flytte sammen med sin franske fyr lige for tiden.

- Ingen planer. Jeg er lige flyttet i et lille hus, vi har lejet i Valby, og det er udelukkende mig, min søn og min hund, der skal være der, sagde Sarah.

Den skønne tv-vært afslørede, at hun og kæresten ser hinanden hver dag, men at det ville være lige lovlig hurtigt at flytte sammen efter blot to måneder.

- Jeg tror, det er meget normalt, at man ikke flytter sammen efter to måneder. Det har jeg ikke lyst til. Eller, ikke at jeg ikke har lyst til det, jeg kender bare ikke nogen andre, der har gjort det efter to måneder. Det venter vi lidt med. Han har købt en dejlig lejlighed herinde i København K, forklarede Sarah.

I vinteren sidste år afslørede Sarah Grünewald, at hun og eksmanden Rasmus Backhaus, som hun har sønnen Luis med, skulle skilles.

Sponsoreret indhold