Kendte 29. juni 2021

Sarah Grünewald med bizar afsløring: Elsker at rense afløb

"Vild med dans"-skønheden indrømmer, at hun elsker at gøre noget, som de fleste væmmes ved
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi har nok alle hang til noget, som andre synes er lidt småklamt. Men hvor de fleste nok ikke gør det til det store samtaleemne, så er 37-årige Sarah Grünewald bestemt ikke bleg for at lægge svesken på disken. 

På sin Instagram story får tv-værten afløb - sådan helt bogstaveligt talt - for sin bizarre "trang". 

Hun indleder med, at sønnen Luis netop er blevet puttet, og hvor mange småbørnsforældre nok ville slå benene op og slappe af, så bruger Grünewald sin alenetid på noget HELT andet. 

- Jeg er i gang med noget, som nogen måske vil kalde en vildt ulækker opgave, men jeg kan altså løfte sløret for, at jeg har endnu en lille fetich, som... går ud på, at jeg vildt godt kan li' at rense håndvask-afløb... med pincet, fortæller hun med et lettere skamfuldt toneleje. .

Derefter viser hun et nærbillede af sit afløb på badeværelset i Valby, hvor håndvasken munder ud i en rist på badeværelsesgulvet - og her er der rigeligt "snask", hun kan muntre sig med. 

- Jeg har siddet og pillet det ud med en pincet, og det er simpelthen SÅ tilfredsstillende, fortæller hun med et bredt smil. 

For tv-værten står et barndomsminde lysende klart for, hvordan hendes bizarre fetich opstod: 

- Jeg kan virkelig godt forstå, hvis nogen af jer tænker, at det er simpelthen ulækkert, og det er det nok også, men I skal forstå, det gør det ikke mindre ulækkert, men den her pincet-fetich, den startede lidt for mig allerede, da jeg var en lille pige, og min mor hun gik i de der klipklappere med dutter på, der masserer fødderne. Indimellem de der dutter, der sidder der sokkeuld, og der fandt jeg ud af, hvis man bankede de der sutsko, så kunne man sidde og pille dem af i flager, genkalder hun og kalder det "nostalgisk". 

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Hvis tv-værten skulle få lyst til et karriereskift, er der nok mange, der godt kunne tænke sig at hyre hende ind som afløbsrenser... Foto: Kaspar Wenstrup

Efterfølgende spørger hun sine 147.000 følgere, om de også elsker at gøre noget sært, og her vælter det ind med ærlige svar lige fra at pille forbrændt hud af i flager til at presse bumser ud og rense kattebørster. 

- Vi er ikke alene, konkluderer hun om de klamme, men sært tilfredsstillende vaner. 

Sponsoreret indhold