Kendte10. juli 2024

Sarah Grünewald er rasende: De har snydt min mor

Svindlere er lykkedes med at narre penge fra den tidligere ”Vild med dans”-værts mor, der troede hun hjalp en datter i nød
OPGAVE: Pressedag på programmet ”Over Atlanten” .Her: Sarah Grünewald og ROsa KildahlSTED: Vester Vov vov, Absalonsgade 5JOURNALIST: Catja Klarskov og AviayaFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20240125
Sarah Grünewalds mor er blevet franarret et større pengebeløb. Svindlere kontaktede hendes mor og udgav for at være Sarah Grünewald.
 Foto: Hanne Juul

Sarah Grünewald advarer onsdag formiddag sine Instagram-følgere om at tage sig i agt for svindlere, der forsøger at lokke penge ud af ældre familiemedlemmer.

Det er netop, hvad der for nylig er hændt hendes egen mor, der blev kontaktet af, hvem hun troede, var sin datter.

- Nogen har i weekenden skrevet sms’er til min mor og udgivet sig for at være mig.

- De skrev, at min telefon var gået i stykker og bed hende hjælpe mig med en regning, så længe mit Apple-id ikke virkede, skriver Grünewald i en story på sin profil.

Desværre for mor Grünewald faldt hun for svindelnummeret og har derfor overført ”en masse penge” til bagmændene.

I en anden story har modellen uploadet et billede af sms-udvekslingen mellem moren og svindlerne.

Her fremgår det, at det er tæt på 10.000 kroner, som svindlerne beder moren betale. Helt præcist er det 9649 kroner, der bliver efterspurgt.

- Jeg bliver så fucking rasende, skriver Sarah Grünewald til billedet.

At kriminelle udser sig ældre mennesker som ofre, når der skal tjenes lette, men ulovlige penge, er langt fra noget nyt.

Så sent som i dag advarer Midt- og Vestjyllands Politi om, at svindlere bruger telefonbøger til at finde ældre ofre.

Også Vestegnene politi opfordrer onsdag borgere til at hjælpe forældre og bedsteforældre mod svindlere, der udgiver sig for at være familiemedlemmer i nød.

Sponsoreret indhold